Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Nieuwe tandarts

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts? Bent u niet tevreden over uw oude tandarts, of bent u net verhuist en opzoek naar een nieuwe tandarts in de buurt? U bent vrij in het kiezen van uw tandarts. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek vindt u de beste tandheelkundige zorg. Onze Kliniek heeft naast de reguliere mondzorg alle specialismen in huis voor de best passende behandelingen. Onze kracht is persoonlijke benadering waardoor patiënten zich snel op hun gemak voelen. 

 

Onze moderne tandartspraktijk beschikt over innovatieve behandelruimtes welke zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur. Daarnaast zijn wij de enige tandartspraktijk in Noord-Nederland die behandelingen onder volledige narcose uitvoeren. Ideaal voor mensen met angst voor de tandarts. Door deze werkwijze kunnen angst patiënten toch de mondzorg krijgen die ze verdienen.


Inschrijven bij uw nieuwe tandarts

Schrijf u eenvoudig online in middels ons inschrijfformulier. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een intakegesprek. Afhankelijk van uw mondsituatie bespreken we dan of er ieder halfjaar een controle-afspraak nodig is of dat we direct van start gaan met het behandeltraject.

Neem tijdens de eerste afspraak uw identiteitsbewijs en verzekeringspasje mee. Zelf hoeft u niet bij uw zorgverzekeraar aan te geven dat u een nieuwe tandarts heeft. De verzekering verhuist namelijk automatisch mee. Informatie over onze tandarts kosten vind u hier.

 

Vergeet u echter niet uit te schrijven bij uw eigen tandarts. Dit kunt u zowel mondeling, schriftelijk als telefonisch regelen. Ons advies is om dit schriftelijk te doen. Meld bij uw uitschrijving het volgende:

 

  • De reden van uw overstap
  • Per wanneer u overstapt
  • De naam van uw nieuwe tandarts zodat uw dossier overgedragen kan worden

 

Dé specialist in uw omgeving

Heeft u behoefte aan goede mondzorg en een stralend gebit? Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in Sudwest Frysland met het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Wij zetten onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze graag voor u in om samen op weg te gaan naar een gezond en stralend gebit!