narcose tandarts

Ervaart u angst voor de tandarts? Dat is niet ongewoon, ongeveer 40% van de volwassenen in Nederland geeft aan bang te zijn voor tandartsbehandelingen en bezoeken. Door deze angst stellen mensen tandartsbezoeken vaak uit of slaan ze helemaal over. 12% van de volwassenen geeft aan vergaande angst te hebben voor de tandarts. In dit geval kan de tandarts behandeling onder narcose de ideale oplossing zijn. Tijdens een behandeling onder narcose bij de tandarts krijgt u niks mee en kunt u toch behandeld worden. U wordt onder narcose gebracht door middel van een prikje in uw hand, elleboog, arm of een masker op uw gezicht.

 

Expertise als narcose tandarts

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de eerste tandartskliniek in het Noorden van Nederland waar tandartsbehandelingen onder narcose worden uitgevoerd. Het is erg belangrijk dat een narcose juist wordt uitgevoerd zodat de patiënt zo weinig mogelijk last ervaart. Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt samen met het ASN (Anesthesie Service Nederland), het ASN is gespecialiseerd in narcose. Onze tandartsen zijn ervaren met werken met patiënten onder narcose. Dit is de ideale combinatie, zo kunnen de tandartsen zich volledig focussen op de behandeling van het gebit.

 

Kliniek Tandheelkunde Sneek als DE narcose tandarts

In onze kliniek in Sneek werken wij met een professioneel team van tandartsen, zo krijgt u de beste zorg. We begeleiden u deskundig, zodat u niet bang hoeft te zijn voor risico’s of nare verassingen. Een tandartsbehandeling onder narcose is volledig pijnloos. Door uw bewustzijn weg te halen ervaart u geen angst of stress tijdens de behandeling en kan er toch goed voor uw gebit gezorgd worden. Na de behandeling wordt u naar de uitslaapkamer gebracht, waar u rustig wakker kunt worden. Veel mensen zijn na een narcose slaperig, daarom raden wij aan om u door iemand anders te laten ophalen om naar huis te gaan.

 

Interesse in een tandarts behandeling onder narcose?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vergaande angst en bent u geïnteresseerd in een behandeling onder narcose? Dan bent u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek aan het juiste adres. Samen zorgen wij ervoor dat een tandartsbehandeling voor u zo prettig mogelijk wordt door gebruik van de juiste middelen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of stel online via onze website een vraag. Samen zorgen wij voor uw mooie gebit!