Pijnloze behandeling Kliniek Tandheelkunde Sneek
Interesse in een
pijnloze behandeling?
Neem contact op

Narcose tandarts

Heeft u angst voor de tandarts of is er sprake van een gebitsbehandeling waar u tegenop ziet, dan kan Kliniek Tandheelkunde Sneek dit onder narcose uitvoeren.

. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de eerste narcose tandarts in Noord-Nederland. Onze narcose tandarts is gespecialiseerd in tandartsbehandelingen onder narcose, waardoor we alle voorkomende behandelingen onder narcose kunnen uitvoeren in onze eigen kliniek. Dit doen we in samenwerking met het anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland (ASN). Dit team bestaat uit zeer goed opgeleide, ervaren anesthesiologen en anesthesieassistenten, welke allemaal BIG-geregistreerd zijn. Tijdens de behandeling houden zij uw gezondheid nauwgezet in de gaten.

 

Samen jouw angst voor de tandarts verminderen

Onze narcose tandarts hanteert een speciale werkwijze om u te helpen angst te verminderen of zelfs volledig weg te nemen. Dit zit vaak in kleine dingen: het uitleggen wat er gaat gebeuren zodat u niet verrast wordt met onverwachte handelingen en wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren. . U weet precies wat er op welk moment gebeurt, aangezien we iedere stap van de behandeling uitleggen en toelichten. Tijdens het eerste gesprek vertelt de narcose tandarts over de werkwijze van Kliniek Tandheelkunde Sneek. Op deze manier maken we samen met u de behandeling uitvoerbaar en kunnen we uw angst tot op een aanvaardbaar niveau reduceren. Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt samen met een psycholoog en een psychotherapeut, gericht op het verminderen van angst. Zit de angst te diep? Dan kan Kliniek Tandheelkunde Sneek u in eigen huis onder volledige narcose behandelen.

 

Narcose tandarts ook voor kinderen

Ook kinderen met angst voor de tandarts kunnen bij ons terecht voor een tandartsbehandeling onder narcose. Daarnaast biedt Kliniek Tandheelkunde Sneek ook begeleiding aan met een gespecialiseerde kinder- en jeugdtherapeut, zo kunnen we blijvende tandartsangst voorkomen. Voor een kind met tandartsangst kan een behandeling onder volledige narcose een groot voordeel zijn. Het kind merkt er niets van en alles wat nodig is kan tijdens één behandeling worden uitgevoerd. Dit scheelt een hoop stress aangezien het kind niet hoeft terug te komen.


Interesse in een behandeling bij de narcose tandarts?

Heeft u angst voor de tandarts en wilt u graag geholpen worden om de stap naar de tandarts weer te zetten? Kliniek Tandheelkunde kan u hierbij helpen! Neem telefonische contact met ons op of doe online een aanvraag. Ons team staat graag voor u klaar!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.