Pijnloze behandeling Kliniek Tandheelkunde Sneek
Interesse in een
pijnloze behandeling?
Neem contact op

Narcose tandarts

Heeft u angst voor de tandarts of is er sprake van een gebitsbehandeling waar u tegenop ziet? Wij kunnen dit onder narcose uitvoeren, zodat u zo weinig mogelijk mee krijgt van de behandeling. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de eerste narcose tandarts in Noord-Nederland. Onze narcose tandarts is gespecialiseerd in tandartsbehandelingen onder narcose, waardoor we alle voorkomende behandelingen onder narcose kunnen uitvoeren in onze eigen kliniek. Dit doen we in samenwerking met het anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland (ASN) dat bestaat uit zeer goed opgeleide, ervaren anesthesiologen en anesthesieassistenten welke allemaal BIG-geregistreerd zijn. Tijdens de behandeling houden zij uw gezondheid nauwgezet in de gaten zodat u na de behandeling zonder moeite kunt werken aan een goed herstel.

 

Samen met onze narcose tandarts uw angst verminderen 

Het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts zit hem vaak in kleine dingen: van uitleggen wat er gaat gebeuren zodat u niet verrast wordt met onverwachte handelingen tot de tijd nemen voor het luisteren naar uw verhaal. U weet precies wat er op welk moment gebeurt, aangezien we iedere stap van de behandeling uitleggen en toelichten. Tijdens ons eerste gesprek vertelt de narcose tandarts over de werkwijze van Kliniek Tandheelkunde Sneek. Op deze manier maken we samen met u de behandeling uitvoerbaar en kunnen we uw angst tot op een aanvaardbaar niveau reduceren. Daarnaast werkt Kliniek Tandheelkunde Sneek samen met zowel een psycholoog als een psychotherapeut, beide gericht op het verminderen van angst.

 

Narcose tandarts ook voor kinderen

Niet alleen volwassenen maar ook kinderen kunnen bij ons terecht voor een behandeling onder volledige narcose wat voor een kind met tandartsangst een groot voordeel kan zijn. Het kind merkt hier niets van en alles wat nodig is kan tijdens één behandeling uitgevoerd worden. Naast het uitvoeren van een behandeling onder narcose biedt Kliniek Tandheelkunde Sneek samen met een gespecialiseerde kinder- en jeugdtherapeut ook begeleiding aan voor het voorkomen van blijvende tandartsangst.


Interesse in een behandeling bij de narcose tandarts?

Heeft u angst voor de tandarts en wilt u graag geholpen worden om de eerste stap naar de tandarts weer te zetten? Kliniek Tandheelkunde Sneek helpt u hier graag bij. Neem telefonische contact met ons op of doe online een aanvraag. Ons team staat graag voor u klaar!