Pijnloze behandeling Kliniek Tandheelkunde Sneek
Interesse in een
pijnloze behandeling?

Narcose tandarts

Heeft u angst voor de tandarts of is er sprake van een gebitsbehandeling waar u tegenop ziet, dan kan Kliniek Tandheelkunde Sneek dit onder narcose uitvoeren. Wij hebben een narcose tandarts gespecialiseerd in tandartsbehandelingen onder narcose. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de eerste narcose tandarts in Noord-Nederland. Alle voorkomende behandelingen kunnen onder narcose worden uitgevoerd in onze eigen kliniek, in samenwerking met het anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland (ASN). Dit zijn zeer goed opgeleide, ervaren anesthesiologen en anesthesieassistenten, die BIG-geregistreerd zijn. Zij houden uw gezondheid nauwgezet in de gaten tijdens de behandeling.

 

Samen jouw angst voor de tandarts verminderen

Onze narcose tandarts hanteert een speciale werkwijze om u te helpen angst te verminderen of zelfs volledig weg te nemen. Dit zit vaak in kleine dingen: het uitleggen wat er gaat gebeuren zodat u niet verrast wordt met onverwachte handelingen en wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren. Elke stap van de behandeling leggen we uit, zodat u precies weet wat er op wélk moment gebeurt. De narcose tandarts zal in het eerste gesprek toelichten wat de werkwijze is van Kliniek Tandheelkunde Sneek. Zo werken wij eraan om samen met u de behandeling uitvoerbaar te maken en de angst tot op een aanvaardbaar niveau te reduceren. Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt samen met een psycholoog en een psychotherapeut, gericht op het verminderen van angst. Zit de angst te diep? Dan kan Kliniek Tandheelkunde Sneek u in eigen huis onder volledige narcose behandelen.

 

Narcose tandarts ook voor kinderen

Een tandartsbehandeling onder narcose kunnen wij eventueel ook uitvoeren bij kinderen met angst voor de tandarts. Om blijvende tandartsangst bij kinderen te voorkomen, biedt Kliniek Tandheelkunde Sneek begeleiding aan met een gespecialiseerde kinder- en jeugdtherapeut. Het voordeel van een tandartsbehandeling onder volledige narcose is voor een kind dat hij of zij er niets van merkt en dat alles wat nodig is in één keer door kan worden uitgevoerd. Het kind hoeft dus niet vaker langs te komen en dat scheelt vaak een hoop stress.


Interesse in een behandeling bij de narcose tandarts?

Heeft u angst voor de tandarts en wilt u graag geholpen worden om de stap naar de tandarts weer te zetten? Neem dan telefonische contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek of doe online een aanvraag. Ons team staat graag voor u klaar!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.