Mondhygiënist Sneek

De mondhygiëniste van Kliniek Tandheelkunde Sneek richt zich op preventieve mondzorg om tandbederf en tandvleesaandoeningen, zoals een tandvleesontsteking, te voorkomen. Want goede mondzorg bestaat niet alleen maar uit herhaaldelijk tandenpoetsen. Onze mondhygiënist reinigt tijdens een periodieke behandeling uw gebit op een professionele wijze. Met deze gebitsreiniging laten we uw gebit weer stralen en voorkomen we moeilijkheden.

Wat doet de mondhygiënist? 

De mondhygiënist van Kliniek Tandheelkunde Sneek richt zich op preventie van moeilijkheden en goede mondzorg. Hierbij richten wij ons vooral op het voorkomen en bestrijden van tandbederf en tandvleesaandoeningen. . Daarnaast geeft onze mondhygiënist u advies en voorlichting over het voorkomen van gaatjes, tandvleesaandoeningen en gezonde voedingsgewoonten om uw gebit in topconditie te houden. De werkzaamhedenvan de mondhygiënist bestaan uit: 

  

  • Het verwijderen van tandsteen en tandplak;
  • Het schoonmaken van de worteloppervlakken onder het tandvlees; 
  • De conditie van het tandvlees in kaart brengen; 
  • Het polijsten van vullingen. 

Periodieke gebitsreiniging door onze mondhygiënist 

Naast uw dagelijkse mondzorg thuis adviseert Kliniek Tandheelkunde Sneek periodieke, professionele gebitsreiniging door een mondhygiënist. Een periodieke gebitsreiniging is namelijk een onmisbare aanvulling op uw dagelijkse mondzorg en houdt de conditie van uw gebit optimaal op peil. Zo kunt u genieten van een mooie lach, schoon gevoel en een gezond gebit.

  

Gediplomeerde mondhygiënist 

De gediplomeerde mondhygiënist van Kliniek Tandheelkunde Sneek voert niet alleen preventieve behandelingen uit, maar behandelt ook beginnende tandvleesaandoeningen. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek krijgt uw gebit de zorg die het verdient, uw lach is immers het visitekaartje van uw gezicht en zorgt voor zelfvertrouwen!

 

Zonder doorverwijzing naar de mondhygiënist 

Voor het maken van een afspraak met onze mondhygiënist heeft u geen verwijzing nodig. U kunt zelf gemakkelijk een afspraak maken met één van onze specialisten. De tandarts kan u na een periodieke controle of gebitsanalyse adviseren een afspraak te maken bij de mondhygiënist ter aanvulling van de periodieke controle.

  

Maak een afspraak met de mondhygiënist 

Wilt u een afspraak maken bij onze mondhygiënist? Of heeft u vragen over de behandeling? Met onze kennis en preventieve werkwijze krijgt uw gebit de beste zorg op het gebied van mondhygiëne. Neem contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek om een afspraak te maken bij de mondhygiënist, wij helpen u graag!