Mondhygieniste Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

De mondhygiënist

Onze gespecialiseerde mondhygiënist richt zich op preventieve mondzorg om tandbederf en tandvleesaandoeningen, zoals een tandvleesontsteking, te voorkomen. Want goede mondzorg bestaat niet alleen maar uit herhaaldelijk tandenpoetsen. Onze mondhygiënist reinigt tijdens een periodieke behandeling uw gebit op een professionele wijze. Met een gebitsreiniging door onze mondhygiënist laten we uw gebit weer stralen. Als uw gebit snel tandsteen aanmaakt, verwijdert de mondhygiënist dit, zodat gaatjes worden voorkomen.


Wat doet de mondhygiënist? 

Onze mondhygiënist richt zich op preventie en goede mondzorg. Het voorkomen en bestrijden van tandbederf en tandvleesaandoeningen is ons voornaamste doel. Daarnaast geeft onze mondhygiënist u advies en voorlichting over het voorkomen van gaatjes, tandvleesaandoeningen en gezonde voedingsgewoonten om uw gebit in topconditie te houden. De behandeling van de mondhygiënist bestaat uit: 

  

Periodieke gebitsreiniging door onze mondhygiënist 

Naast uw mondzorg thuis adviseert Kliniek Tandheelkunde Sneek periodieke, professionele gebitsreiniging door een mondhygiënist. Een periodieke gebitsreiniging is namelijk een onmisbare aanvulling op uw dagelijkse mondzorg en houdt de conditie van uw gebit op peil. Zo kunt u genieten van een mooie lache en een gezond gebit.

 

Gediplomeerde mondhygiënist 

De gediplomeerde mondhygiënist van Kliniek Tandheelkunde Sneek voert niet alleen preventieve behandelingen uit, maar behandelt ook beginnende tandvleesaandoeningen. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek krijgt uw gebit de zorg die het verdient, uw lach is immers het visitekaartje van uw gezicht!

 

Zonder doorverwijzing naar de mondhygiënist 

Voor het maken van een afspraak met onze mondhygiënist heeft u geen verwijzing nodig. U kunt zelf een afspraak maken met één van onze specialisten. De tandarts kan u na een periodieke controle of gebitsanalyse adviseren een afspraak te maken bij de mondhygiënist ter aanvulling van de periodieke controle.

 

Maak een afspraak met de mondhygiënist 

Wilt u een afspraak maken bij onze mondhygiënist? Of heeft u vraag over de behandeling? Met onze kennis en preventieve werkwijze krijgt uw gebit de beste zorg op het gebied van mondhygiëne. Neem contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek om een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Wij zijn dé tandartspraktijk in Friesland.