Mondhygieniste Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

De mondhygiënist

Onze gespecialiseerde mondhygiënist richt zich op preventieve mondzorg om tandbederf en tandvleesaandoeningen, zoals een tandvleesontsteking, te voorkomen. Want goede mondzorg bestaat niet alleen maar uit herhaaldelijk tandenpoetsen. Onze mondhygiënist reinigt tijdens een periodieke behandeling uw gebit op een professionele wijze. Met deze gebitsreiniging laten we uw gebit weer stralen. Als uw gebit snel tandsteenproduceert, verwijdertde mondhygiënist dit, zodat gaatjes worden voorkomen. 

 

H2: Wat doet de mondhygiënist? 

Onze mondhygiënist richt zich op preventieen goede mondverzorging. Het voorkomen en bestrijden van tandbederf en tandvleesaandoeningen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast geeft onze mondhygiënist advies en voorlichting over het voorkomen van gaatjes, tandvleesaandoeningen en gezonde voedingsgewoonten. De behandeling van de mondhygiënist bestaat uit: 

 

 

H2: Periodieke gebitsreiniging door onze mondhygiënist 

Naast uw mondzorg thuis adviseert Kliniek Tandheelkunde Sneek periodieke professionele gebitsreiniging door een mondhygiënist. Een periodieke gebitsreiniging is namelijk een onmisbare aanvulling op uw mondzorg thuis en houdt de conditie van uw gebit op peil. Iedereen wil namelijk genieten van een mooie lache en een gezond gebit. 

 

H2: Gediplomeerde mondhygiënist 

De gediplomeerde mondhygiënist van Kliniek Tandheelkunde Sneek voert niet alleen preventieve behandelingenuit, maar behandelt ook beginnende tandvleesaandoeningen. Bij ons krijgt uw gebit de zorg die het verdient, uw lach is immers het visitekaartje van uw gezicht! 

 

Pagina-einde 

H2: Zonder doorverwijzing naar de mondhygiënist 

Voor het maken van een afspraak met onze mondhygiënist heeft u geen verwijzing nodig. U kunt zelf een afspraak maken met één van onze specialisten. Ook kan de tandarts, na een periodieke controle of aan de hand van de gebitsanalyse, adviseren een afspraak met de mondhygiënist te maken. 

 

H2: Maak een afspraak met de mondhygiënist 

Met onze kennis en preventieve werkwijze krijgt uw gebit de beste zorg. Wilt u een afspraak maken bij onze mondhygiënist? Of heeft u vraag over de behandeling? Neem vandaag nog contactop met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij zijn dé tandartspraktijk in Friesland.