Klikgebit Kliniek Tandheelkunde Sneek
Een mooie lach is het
Visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Kunstgebit kosten

Een kunstgebit is een goede oplossing als uw tanden of kiezen niet gerepareerd kunnen worden. Daarnaast kan een kaakontsteking ook de reden zijn om te kiezen voor een kunstgebit. U kunt bij Kliniek Tandheelkunde Sneek een compleet of gedeeltelijk nieuw gebit krijgen. Overweegt u een kunstgebit? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de kunstgebit kosten zijn. Kliniek Tandheelkunde Sneek kan u daar meer informatie over geven.

 

Wat zijn de kosten van een kunstgebit?

De kosten van een kunstgebit kunnen per situatie verschillen. Dit komt doordat iedereen verschillend is en per situatie gekeken moet worden wat de beste oplossing is. Elk persoon heeft een andere behandeling nodig, waardoor er niet een bepaald tarief is voor een kunstgebit. Ook zijn de kosten afhankelijk van de materiaalkeuze en de hoeveelheid tanden of kiezen die getrokken moeten worden voor het kunstgebit.

 

De kosten van onze behandelingen, waaronder kunstgebit kosten, kunnen variëren door onder meer:

 

  • Er moeten soms meerdere en/of andere verrichtingen uitgevoerd worden voor het beste resultaat
  • De kosten voor de tandtechnieken zijn afhankelijk van het advies en de materiaalkeuze
  • Er is niet altijd sprake is van een standaard situatie

 

Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie, kan Kliniek Tandheelkunde Sneek u een overzicht geven van de kosten van een kunstgebit..

 

Vergoeding kunstgebit kosten

Vaak vergoedt de verzekering een groot deel van de kunstgebit kosten. Soms moeten er tanden of kiezen worden getrokken, waardoor er aanvullende kosten worden berekend. Dit kan vergoed worden als u een aanvullende verzekering heeft. Voor meer informatie over de vergoeding van kunstgebit kosten kunt u contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij.

 

Meer informatie kunstgebit kosten

Wilt u meer informatie over een kunstgebit of de kunstgebit kosten? Neem dan contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft alle kennis en ervaring om u te helpen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.