Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Kosten tanden bleken bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Een aantal factoren kunnen meespelen bij de verkleuring van uw tanden. Zo nuttigt iedereen wel eens een glas rode wijn, een kop koffie of thee of een sigaret. In de loop van de jaren verkleuren uw tanden door het opnemen van deze kleurstoffen, dit wordt externe verkleuring genoemd. Intrinsieke verkleuring kan ook meespelen bij de verkleuring van de tanden. Intrinsieke verkleuring wordt vaak veroorzaakt door medicijngebruik en ontwikkelingsstoornissen. De verkleuring van uw tanden kan verholpen worden met een behandeling tanden bleken, een behandeling die al jaren succesvol wordt toegepast. Kliniek Tandheelkunde Sneek bleekt uw tanden met whitening gels. Een mooie witte glimlach geeft u zelfvertrouwen, u durft vaker te lachen, het geeft uw leven een nieuwe impuls.


Kosten tanden bleken

Om u een exact antwoord te kunnen geven op wat de kosten van een behandeling tanden bleken zijn verwelkomen wij u in onze Kliniek. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en vertellen wij u wat de kosten voor tanden bleken zijn. Voor een indicatie van de kosten tanden bleken verwijzen wij u graag naar de pagina Tandartstarieven.

 

Interesse in tanden bleken?

Wanneer u interesse heeft in tanden bleken dan kunt u online een afspraak maken. Dat kan online! Voor meer informatie over de behandeling tanden bleken en de kosten voor tanden bleken kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0515 430 840.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.