Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Kosten tanden bleken bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Een aantal factoren kunnen meespelen bij de verkleuring van uw tanden. Zo nuttigt iedereen wel eens een glas rode wijn, een kop koffie of thee of een sigaret. In de loop van de jaren verkleuren uw tanden door het opnemen van deze kleurstoffen, dit wordt externe verkleuring genoemd. Intrinsieke verkleuring kan ook meespelen bij de verkleuring van de tanden. Intrinsieke verkleuring wordt vaak veroorzaakt door medicijngebruik en ontwikkelingsstoornissen. De verkleuring van uw tanden kan verholpen worden met een behandeling tanden bleken, een behandeling die al jaren succesvol wordt toegepast. Kliniek Tandheelkunde Sneek bleekt uw tanden met whitening gels. Een mooie witte glimlach geeft u zelfvertrouwen, u durft vaker te lachen, het geeft uw leven een nieuwe impuls.


Kosten tanden bleken

Om u een exact antwoord te kunnen geven op wat de kosten van een behandeling tanden bleken zijn verwelkomen wij u in onze Kliniek. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en vertellen wij u wat de kosten voor tanden bleken zijn. Voor een indicatie van de kosten tanden bleken verwijzen wij u graag naar de pagina Tandartstarieven.

 

Methoden tanden bleken

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kunt u kiezen uit twee verschillende methoden om uw tanden te bleken. De eerste methode maakt gebruik van een speciale lamp en whitening gel. Uw tanden en kiezen worden blootgelegd met behulp van een wangspreider. Hierna worden uw tanden en kiezen ingesmeerd met de whitening gel. Door de speciale lamp te gebruiken om de gel te laten inwerken geeft deze behandeling al na één uur een stralend resultaat. De tweede behandeling die Kliniek Tandheelkunde Sneek aanbiedt maakt gebruik van een op maat gemaakt bitje en speciale bleek gel. Dit bitje draagt u ongeveer 2 uur per dag 5 tot 10 dagen lang. Hierna heeft u weer stralend witte tanden. Deze behandeling kost dus iets meer tijd, maar het effect is nog steeds een stralend wit gebit. Hoe wit uw tanden worden na behandeling is moeilijk te zeggen. Het resultaat wordt namelijk grotendeels bepaald door de natuurlijke kleur van uw tandbeen. De natuurlijke kleur verschilt per persoon. Wel kunt u de kleur van uw tanden voor de behandeling door ons laten vastleggen, zodat u na de behandeling duidelijk een vergelijking kunt maken. Wilt u meer weten over de kosten van beide behandelingen en de voor-en nadelen? Kom dan langs in onze praktijk, we vertellen u er graag meer over.

 

Interesse in tanden bleken?

Wanneer u interesse heeft in tanden bleken dan kunt u online een afspraak maken. Dat kan online! Voor meer informatie over de behandeling tanden bleken en de kosten voor tanden bleken kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0515 430 840.