Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht

Kosten tanden bleken bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

In de loop van de jaren verkleuren uw tanden door het opnemen van kleurstoffen. Dit kan komen door het nuttigen van rode wijn, koffie, thee en het gebruik van sigaretten. Deze verkleuring wordt ook wel de externe verkleuring genoemd. Medicijn gebruik en ontwikkelingsstoornissen kunnen ook oorzaken zijn voor het verkleuren van uw tanden. Dit is de intrinsieke verkleuring. Tanden bleken wordt nu al vele jaren succesvol toegepast bij verkleurde tanden en kiezen. Kliniek Tandheelkunde Sneek bleekt uw tanden met whitening gels. Een mooie witte glimlach geeft u zelfvertrouwen, u durft vaker te lachen, het geeft uw leven een nieuwe impuls.


Kosten tanden bleken

Bent u benieuwd wat de kosten van tanden bleken zijn? Om u een goed antwoord te kunnen geven wat de kosten van tanden bleken zijn, bent u van harte welkom in onze Kliniek. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en vertellen wij u wat de kosten voor tanden bleken zijn. Voor een indicatie van de kosten tanden bleken verwijzen wij u graag naar de pagina Tandartstarieven.

 

Interesse in tanden bleken?

Heeft u interesse in tanden bleken en wilt u een afspraak maken? Dat kan online! Voor meer informatie over de behandeling tanden bleken en de kosten voor tanden bleken kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0515 430 840.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.