Kosten narcose tandarts

Heeft u vragen over de kosten of heeft u hulp nodig bij het betalen? Wij helpen u  graag met het beantwoorden van uw vragen.

Neem gerust contact met ons op!

Kosten narcose tandarts

Wanneer u vergaande angst voor de tandarts heeft of voor een specifieke behandeling, kunt u kiezen voor een behandeling onder volledige narcose. Op deze manier merkt u niets van de behandeling, maar krijgt uw gebit wel de zorg die het nodig heeft. Na de behandeling onder volledige narcose kunt u rustig bijkomen in de uitslaapkamer van Kliniek Tandheelkunde Sneek.

Begroting op basis van een intakegesprek

Vooraf aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats. Er wordt tijdens het intakegesprek geen behandeling uitgevoerd; er worden alleen foto’s gemaakt en de narcose tandarts zal alleen met een spiegeltje in uw mond kijken om te bepalen wat voor behandeling voor u geschikt is. We nemen hier graag de tijd voor en hebben begrip voor uw situatie.

In een vervolgafspraak bespreken we met u het persoonlijke behandelplan en bespreken we ook de begrote kosten van de behandeling.

Betaling narcose tandarts

Tijdens het intakegesprek gaan we samen met u door de opgestelde begroting. Zo weet u van tevoren wat de kosten van de behandeling zijn. Voor de tandheelkundige kosten krijgt u na afloop van de behandeling een factuur. Kliniek Tandheelkunde Sneek declareert via Infomedics. U dient zelf de aanspraak op vergoeding in bij uw verzekeraar.