Kosten narcose tandarts
Wij bieden uitkomst tegen
angst voor de tandarts
Maak een afspraak

Kosten narcose tandarts

Wanneer u vergaande angst voor de tandarts heeft of voor een specifieke behandeling, kunt u kiezen voor een behandeling onder volledige narcose. Zo merkt u niets van de behandeling, maar krijgt uw gebit wel de zorg die het nodig heeft. Na de behandeling onder volledige narcose kunt u rustig bijkomen in een van de uitslaapkamers van Kliniek Tandheelkunde Sneek.

 

Kosten narcose tandarts 

De narcosekosten van Kliniek Tandheelkunde Sneek bedragen €500,-. Hier bovenop komen de normale tandheelkundige kosten. Voor het overzicht van alle tarieven van Kliniek Tandheelkunde Sneek kunt u terecht op de tarievenpagina.  

 

Begroting op basis van een intakegesprek 

Omdat we voorafgaande aan de behandeling een intakegesprek met u voeren en een persoonlijk behandelplan voor u opstellen, zullen we tijdens dit intakegesprek ook de begrote kosten met u bespreken. Er wordt tijdens het intakegesprek geen behandeling uitgevoerd; er worden alleen foto’s gemaakt en de narcose tandarts zal alleen met een spiegeltje in uw mond kijken. We nemen de tijd voor u en hebben begrip voor uw situatie. 

 

Vastgestelde kosten narcose tandarts 

Jaarlijks worden de kosten voor de narcose tandarts vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) in samenwerking met de beroepsvereniging. Dit betekent dat bij iedere tandartspraktijk dezelfde kosten van toepassing zijn. Zo weet u als patiënt waar u aan toe bent en is een behandeling bij Kliniek Tandheelkunde Sneek niet goedkoper of duurder dan bij een andere tandarts. 

 

Vergoeding zorgverzekering narcose tandarts 

De narcose tandarts werkt volgens vaste tarieven die elk jaar worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) in samenwerking met de beroepsvereniging.  

De kosten voor de narcose worden in enkele bijzondere gevallen vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Hiervoor kan Kliniek Tandheelkunde Sneek dan eventueel een machtiging aanvragen. Echter moet u er rekening mee houden dat, in de meeste gevallen, uw behandeling onder narcose niet wordt vergoed.  

 

Betaling narcose tandarts 

U heeft tijdens het intakegesprek een begroting van ons gekregen. Zo weet u van tevoren wat de kosten van de behandeling zijn. De kosten voor de narcose dient u minimaal 14 dagen voor de behandeldatum aan ons over te maken. Voor de tandheelkundige kosten krijgt u na afloop van de behandeling een factuurKliniek Tandheelkunde Sneek declareert via Infomedics. Echter dient zelf de aanspraak op vergoeding in bij uw verzekeraar.