Kosten narcose tandarts
Wij bieden uitkomst tegen
angst voor de tandarts
Maak een afspraak

Kosten narcose tandarts

Wanneer u vergaande angst voor de tandarts heeft of voor een specifieke behandeling, kunt u kiezen voor een behandeling onder volledige narcose. Op deze manier merkt u niets van de behandeling maar krijgt uw gebit wel de zorg die het nodig heeft. Na de behandeling onder volledige narcose kunt u rustig bijkomen in een van de uitslaapkamers van Kliniek Tandheelkunde Sneek.

 

Kosten narcose tandarts 

De kosten van de narcose bij Kliniek Tandheelkunde Sneek bedragen 500,- euro per uur Hier bovenop komen de normale tandheelkundige kosten. Voor het overzicht van alle tarieven van Kliniek Tandheelkunde Sneek kunt u terecht op de tarievenpagina.  

 

Begroting op basis van een intakegesprek 

Vooraf aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats. Tijdens het intakegesprek stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op en bespreken we ook de begrote kosten van de behandeling. Er wordt tijdens het intakegesprek geen behandeling uitgevoerd; er worden alleen foto’s gemaakt en de narcose tandarts zal alleen met een spiegeltje in uw mond kijken om te bepalen wat voor behandeling voor u geschikt is. We nemen hier graag de tijd voor en hebben begrip voor uw situatie. 

 

Vastgestelde kosten narcose tandarts 

Jaarlijks worden de kosten voor de narcose tandarts vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) in samenwerking met de beroepsvereniging. Dit betekent dat bij iedere tandartspraktijk dezelfde kosten van toepassing zijn. Zo weet u als patiënt waar u aan toe bent en is een behandeling bij Kliniek Tandheelkunde Sneek niet goedkoper of duurder dan bij een andere tandarts. Waar wij ons graag in onderscheiden is de zorg voor onze patiënten en het specialisme van ons personeel. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek vinden we dit net zo belangrijk als de behandeling zelf.

 

Vergoeding zorgverzekering narcose tandarts 

De narcose tandarts werkt volgens vaste tarieven,  deze kosten worden elk jaar vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) in samenwerking met de beroepsvereniging. De kosten voor de narcose worden in enkele bijzondere gevallen vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Hiervoor kan Kliniek Tandheelkunde Sneek dan een machtiging aanvragen. Echter moet u er rekening mee houden dat, in de meeste gevallen, uw behandeling onder narcose niet wordt vergoed.  

 

Betaling narcose tandarts 

Tijdens het intakegesprek gaan we samen met u door de opgestelde begroting. Zo weet u van tevoren wat de kosten van de behandeling zijn. De kosten voor de narcose dient u minimaal 14 dagen voor de behandeldatum aan ons over te maken. Voor de tandheelkundige kosten krijgt u na afloop van de behandeling een factuur. Kliniek Tandheelkunde Sneek declareert via Infomedics. U dient  zelf de aanspraak op vergoeding in bij uw verzekeraar. 

 

Heeft u vragen over de kosten of heeft u hulp nodig bij het betalen? Wij helpen u  graag met het beantwoorden van uw vragen.

Neem gerust contact met ons op!