Klikgebit Kliniek Tandheelkunde Sneek
Een mooie lach is het
Visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Klikgebit met natuurlijke uitstraling

Een klikgebit kan dé oplossing zijn wanneer u last heeft van een loszittend kunstgebit of wanneer u niet meer goed kunt eten omdat er één of meerdere tanden ontbreken. Een klikgebit is een kunstgebit dat op twee tot zes implantaten in uw onder- of bovenkaak wordt vastgeklikt. Dankzij een klikgebit krijgt u uw zelfvertrouwen weer terug, durft u weer vrijuit te lachen en hoeft u niet meer bang te zijn dat het kunstgebit losschiet. Daarnaast kunt u dankzij een klikgebit ook weer optimaal genieten van eten en drinken, het bijten met uw voortanden gaat namelijk een stuk makkelijker. Dankzij een klikgebit kunt u weer stralen, een mooie lach is immers het visitekaartje van uw gebit.

 

Slinken van de kaak

Het dragen van een kunstgebit leidt in veel gevallen tot het slinken van de kaak waardoor uw kunstgebit los kan komen te zitten. Het slinken van de kaak wordt veroorzaakt doordat het kaakbot geen functie meer vervult. Een klikgebit zorgt ervoor dat de kaak niet verder slinkt omdat deze wordt geplaatst op implantaten. Hierdoor is een klikgebit vele malen steviger en dus ook prettiger om te dragen. Een klikgebit verschuift niet en u heeft geen last meer van een gehemelte in de bovenkaak waardoor u weer beter kunt proeven.

 

Voordelen van een klikgebit

Een klikgebit brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee:

  • door de plaatsing op de implantaten zit het klikgebit stevig vast en gaat de kaak niet slinken
  • het klikgebit is gemaakt van licht materiaal
  • het gehemelte in uw mond blijft vrij doordat er geen plaat nodig is
  • een klikgebit geeft een natuurlijke uitstraling
  • een klikgebit is makkelijker schoon te houden en geeft zelden drukplekjes

 

Voor wie is een klikgebit geschikt?

Wanneer u problemen ervaart met uw kunstgebit en het u onzeker maakt dan is een klikgebit dé uitkomst voor u. Dankzij een klikgebit kunt u weer zelfverzekerd zijn en zorgeloos uw mooie lach laten zien. Een klikgebit is de ideale oplossing voor patiënten die niet tevreden zijn over het functioneren van het eigen gebit door loszittende tanden of tanden die ontbreken. Een belangrijke voorwaarde voor het plaatsen van klikgebit is het van belang dat uw mond in goede gezondheid verkeert, aangezien het klikgebit op implantaten wordt geplaatst. Ervaart u problemen met uw mondgezondheid? Dan bekijken we de mogelijkheid om dit eerst te behandelen alvorens u een klikgebit neemt. De kans bestaat dat er wordt afgeraden om aan een klikgebit te beginnen.

  

Heeft u interesse in een klikgebit?

Een klikgebit zorgt ervoor dat u weer zelfverzekerd bent en weer zorgeloos kunt lachen. Een klikgebit wordt doorgaans grotendeels vergoed door de zorgverzekeraar. Kliniek Tandheelkunde Sneek zorgt voor de aanvraag voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Heeft u interesse in een klikgebit en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van de experts van Kliniek Tandheelkunde Sneek. Kies ook voor zelfvertrouwen, zorgeloos genieten en een stralende glimlach. Wij staan altijd voor u klaar!

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.