Klikgebit Kliniek Tandheelkunde Sneek
Een mooie lach is het
Visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Klikgebit met natuurlijke uitstraling

Klikgebit met natuurlijke uitstraling

Heeft u last van een loszittend kunstgebit? Of moeite met eten door een slecht passend kunstgebit? Overweeg dan eens een klikgebit! Een klikgebit is de ideale vervanging van uw ontbrekende tanden of kiezen. Een klikgebit wordt letterlijk in uw mond vastgeklikt, waardoor het steviger is dan een normaal kunstgebit. Dit doen wij door gebruik te maken van twee tot zes implantaten in uw boven- of onderkaak. Dit helpt bijvoorbeeld enorm bij het bijten met uw voortanden. Zo kunt u na het plaatsen van een klikgebit weer zorgeloos lachen en optimaal genieten van eten en drinken zonder bang te zijn dat uw gebit losschiet. Die mooie lach is immers het visitekaartje van uw gezicht.

 

Voordelen van een klikgebit

Wanneer u een gewoon kunstgebit heeft, wat niet bevestigd zit aan uw kaakbot, vervult uw kaakbot geen functie meer. Hierdoor zal het na een tijdje gaan slinken. Door het slinken van uw kaakbot zal uw kunstgebit losser gaan zitten en kunt u problemen krijgen met eten en drinken. Bij de keuze voor een klikgebit is dit geen probleem, omdat de implantaten verankerd zitten in uw kaakbot. Het kaakbot blijft dus een belangrijke functie vervullen en zal niet (verder) slinken. Een ander belangrijk voordeel van een klikgebit is dat u geen last van een gehemelte in de bovenkaak heeft, waardoor uw vermogen om te proeven gelijk blijft of zelfs verbeterd. Daarnaast is het klikgebit gemaakt van licht materiaal, waardoor het zeer natuurlijk aanvoelt in uw mond. Een bijkomend voordeel van een klikgebit is dat u het eenvoudig schoon kunt houden, doordat u deze uit uw mond kunt nemen. Iets wat met vaste implantaten niet mogelijk is. Drukplekjes van een klikgebit komen zelden voor. Wilt u meer weten over de voordelen van een klikgebit? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op of kom langs in de praktijk.

 

Voor wie is een klikgebit geschikt?

Een klikgebit is geschikt voor iedereen die ongemak ervaart van een gewoon kunstgebit, of voor wie gelijk een goede keuze wil maken bij een permanente vervanging van natuurlijke tanden en kiezen. Om in aanmerking te komen voor een klikgebit is het belangrijk dat uw mond in goede gezondheid is. Wij willen graag voorkomen dat er complicaties optreden na het plaatsen van de implantaten voor het klikgebit. Daarom kijken wij voorafgaand aan de behandeling altijd naar uw specifieke situatie. Wanneer u nog niet in aanmerking komt voor een klikgebit, kunnen wij voor u een behandelplan opstellen, zodat we samen toe kunnen werken naar de behandeling. Maak een afspraak voor een gebitsanalyse om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn.

 

Heeft u interesse in een klikgebit?

Bent u geïnteresseerd in een klikgebit? Neem dan contact op met onze kliniek voor het maken van een afspraak om uw mogelijkheden te bekijken. Doorgaans wordt een klikgebit grotendeels vergoed door uw zorgverzekeraar. Kliniek Tandheelkunde Sneek verzorgt voor u de aanvraag voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Lach weer zorgeloos na een behandeling, en geniet van uw eten en drinken. Bent u geïnteresseerd in andere oplossingen om ontbrekende tanden en kiezen te vervangen? Bekijk dan ook eens onze pagina over de teeth-in-an-hour techniek. Voor meer informatie kunt u langskomen in onze praktijk, of contact opnemen via de website. Onze experts vertellen u graag meer over uw mogelijkheden voor een klikgebit.

 

Voor meer informatie download de brochure.