Klikgebit Kliniek Tandheelkunde Sneek
Een mooie lach is het
Visitekaartje van uw gezicht

Klikgebit met natuurlijke uitstraling

Heeft u last van een loszittend kunstgebit of kunt u niet meer goed eten omdat u één of meerdere tanden mist? Dan kunt u overwegen om een klikgebit te nemen. Een klikgebit is een kunstgebit dat op twee tot zes implantaten in uw onder- of bovenkaak wordt vastgeklikt. Met een klikgebit kunt u weer vrijuit lachen en praten zonder bang te zijn dat het kunstgebit losschiet omdat deze stevig vast zit. Ook gaat het bijten met uw voortanden een stuk makkelijker met een klikgebit. Dankzij een klikgebit kunt u weer stralen en genieten, want een mooie lach is immers het visitekaartje van uw gebit.

 

Slinken van de kaak

Het dragen van een kunstgebit leidt in veel gevallen tot het slinken van de kaak waardoor uw kunstgebit los kan komen te zitten. Het slinken van de kaak ontstaat wanneer uw kaakbot geen functie meer vervult. Door het plaatsen van een implantaat zorgt een klikgebit ervoor dat uw kaak niet verder slinkt. Een klikgebit is erg stevig waardoor het in de meeste gevallen prettiger is om te dragen. Een klikgebit verschuift namelijk niet in de mond en ook heeft u geen last meer van een gehemelte in de bovenkaak waardoor u weer beter kunt proeven.

 

Voordelen van een klikgebit

  • door de plaatsing op de implantaten zit het klikgebit stevig vast en gaat de kaak niet slinken
  • het klikgebit is gemaakt van licht materiaal
  • het gehemelte in uw mond blijft vrij doordat er geen plaat nodig is
  • een klikgebit geeft een natuurlijke uitstraling
  • een klikgebit is makkelijker schoon te houden en geeft zelden drukplekjes

 

Voor wie is een klikgebit geschikt?

Wanneer u problemen ervaart met uw kunstgebit en onzeker bent door het losschieten van uw kunstgebit dan biedt een klikgebit de juiste oplossing voor u. Dankzij een klikgebit kunt u weer zeker van uzelf zijn en uw mooie lach laten zien. Een klikgebit is de ideale oplossing voor patiënten die niet tevreden zijn over het functioneren van het eigen gebit door loszittende tanden of tanden die ontbreken. Voor het plaatsen van een klikgebit is het wel van belang dat uw mond in goede gezondheid verkeert. Het klikgebit wordt namelijk op de implantaten geplaatst. Wanneer u problemen heeft met de gezondheid van de mond is het af te raden om aan een klikgebit te beginnen.

  

Heeft u interesse in een klikgebit?

Met behulp van een klikgebit krijgt u uw mooie lach weer terug. Een klikgebit wordt doorgaans grotendeels vergoed door de zorgverzekeraar. Kliniek Tandheelkunde Sneek zorgt voor de aanvraag voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Heeft u interesse en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een klikgebit? Neem dan contact op met een van de experts van Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij staan altijd voor u klaar!

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.