Klikgebit Kliniek Tandheelkunde Sneek
Een mooie lach is het
Visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Klikgebit met natuurlijke uitstraling

Een klikgebit kan dé ideale vervanging zijn voor een loszittend kunstgebit, of wanneer u moeite heeft met eten omdat er één of meerdere tanden of kiezen ontbreken. Een klikgebit is anders dan een gewoon kunstgebit omdat het veel steviger in uw mond vastzit, het klikgebit wordt vastgeklikt op twee tot zes implantaten in uw onder- of bovenkaak. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld beter bijten met uw voortanden. Zo kunt u na het plaatsen van een klikgebit weer zorgeloos lachen, en optimaal genieten van eten en drinken zonder bang te zijn dat uw gebit losschiet. Die mooie lach is immers het visitekaartje van uw gebit.

 

Voordelen van een klikgebit

Een klikgebit heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een gewoon kunstgebit. Bij een gewoon kunstgebit vervult uw kaakbot geen functie meer, wat er voor zorgt dat het kaakbot na verloop van tijd gaat slinken. Dit betekent dat uw kunstgebit losser gaat zitten, en makkelijker losschiet tijdens bijvoorbeeld het eten. Omdat een klikgebit bevestigd is aan uw kaak door middel van implantaten is dit vele malen steviger en prettiger om te dragen. Een ander belangrijk voordeel is dat u met een klikgebit geen last meer van een gehemelte in de bovenkaak waardoor u weer beter kunt proeven. Nog een aantal bijkomende voordelen van een klikgebit zijn dat het klikgebit is gemaakt van licht materiaal, waardoor het natuurlijk aanvoelt in uw mond. Ook heeft het gebit een natuurlijke uitstraling door de manier waarop het is bevestigd. Net als een gewoon kunstgebit is ook een klikgebit makkelijk schoon te houden en geeft zelden drukplekjes.

 

Voor wie is een klikgebit geschikt?

Wanneer u problemen ervaart met uw kunstgebit en dit u onzeker maakt, dan is een klikgebit dé uitkomst voor u. Ook bij last van ontbrekende tanden of kiezen kan een klikgebit voor u de juiste oplossing zijn. Wat belangrijk is wanneer u kiest voor een klikgebit is dat de algehele gezondheid van uw mond goed is. Door een slechte mondgezondheid kunnen er complicaties optreden door de behandeling, wat niet de bedoeling is. Is uw mondgezondheid niet optimaal? Dan kijken wij graag met u naar de mogelijkheden om dit te verbeteren zodat u wellicht op termijn alsnog voor een klikgebit kunt kiezen. Kom bij ons langs voor een gebitsanalyse om te kijken of uw mond geschikt is voor een klikgebit. 

  

Heeft u interesse in een klikgebit?

Bent u geïnteresseerd in een klikgebit? Neem dan contact op met onze kliniek voor het maken van een afspraak om uw mogelijkheden te bekijken. Doorgaans wordt een klikgebit grotendeels vergoed door uw zorgverzekeraar. Kliniek Tandheelkunde Sneek zorgt voor de aanvraag voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Lach weer zorgeloos na een behandeling, en geniet van uw eten en drinken. Ben u geïnteresseerd in andere oplossingen om ontbrekende tanden en kiezen te vervangen? Bekijk dan ook eens onze pagina over de teeth-in-an-hour techniek. Voor meer informatie kunt u langs komen in onze praktijk, of contact opnemen via de website. Onze experts vertellen u graag meer over uw mogelijkheden voor een klikgebit.

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.