Kinderspreekuur Kliniek Tandheelkunde Sneek

Kinderspreekuur bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt een kinderspreekuur aan om uw kinderen vertrouwd te maken met de tandarts. Het is daarnaast belangrijk om uw kinderen al jong mee te nemen naar de tandarts om ze alvast te laten wennen aan een tandartsbezoek. Kliniek Tandheelkunde Sneek adviseert om uw kinderen al vanaf het tweede jaar mee te nemen naar uw eigen halfjaarlijkse tandartscontrole. Wij geven kinderen de tijd die ze nodig hebben, om te wennen aan een tandartscontrole. Uw kind kan dan op jonge leeftijd al mee kijken en ervaren hoe het is om in een tandartsstoel te zitten. Vanaf het derde levensjaar zien wij uw kleuter zelf ook graag elk half jaar voor een controle.

 

Kinderspreekuur bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Kliniek Tandheelkunde Sneek houdt een speciaal kinderspreekuur om kinderen spelenderwijs vertrouwd te maken met de tandarts. Tijdens dit kinderspreekuur leren kinderen wat er allemaal komt kijken bij een tandartscontrole. De kinderen mogen plaats nemen in de tandartsstoel en krijgen alle ruimte om vragen te stellen over behandelingen of over de instrumenten die worden gebruikt bij een tandartscontrole. Het kinderspreekuur is een goede manier om eventuele angst bij uw kind weg te nemen zodat ook in de toekomst uw kind zonder zorgen naar de tandarts gaat. Afhankelijk van de belangstelling wordt een tijd en dag bepaald voor het kinderspreekuur.

 

Interesse voor het kinderspreekuur?

Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd in het behandelen van het kindergebit. Wilt u meer informatie over het kinderspreekuur bij Kliniek Tandheelkunde Sneek? Neem gerust contact met ons op en wij geven u alle informatie die u nodig heeft. Wij helpen uw kinderen graag!