Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Implantologie Friesland

Kliniek Tandheelkunde Sneek is dé kliniek voor implantologie in Friesland. Implantologie is het specialisme voor het plaatsen van implantaten. Wanneer u één of meerdere tanden of kiezen mist kunt u er voor kiezen om implantaten te plaatsen. Tandart-implantoloog Frank Post kijkt samen met u naar de beste oplossingen voor uw gebit. Kom eens langs bij onze Kliniek.

Specialist op het gebied van implantologie in Friesland

Kliniek Tandheelkunde Sneek is specialist op het gebied van implantologie. Een implantaat is een permanente vervanging voor de natuurlijke tandwortel. Deze oplossing is ideaal wanneer er in uw gebit tanden en/of kiezen ontbreken. Het is mogelijk een of meerdere implantaten te plaatsen die aanvoelen als uw eigen tand of kies. De Implantaten worden geplaatst in uw kaakbot ter vervanging van ontbrekende tanden of kiezen. Hierdoor krijgt u uw mooie lach weer terug en kunt u weer genieten van het eten van pinda’s, noten en appels. Het grote voordeel van het plaatsen van implantaten is dat uw kaak, in tegenstelling tot bij een kunstgebit, niet slinkt. Daarnaast voelen implantaten aan als uw eigen tanden of kiezen. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw implantaat.

 

Teeth in an hour

Wij zijn de eerste tandarts in Friesland die de ‘Teeth-in-an-Hour’ behandeling aanbiedt. Met teeth-in-an-hour worden in één behandeling implantaten met daarop al uw nieuwe tanden en kiezen geplaatst. Het gaat hierbij om echte, vaste tanden waardoor u direct weer kunt genieten van lekker eten en onbezorgd uw gebit kan laten zien. Een groot voordeel van ‘Theeth-in-an-hour’ is dat de behandeling het inhelingsproces overbodig maakt! Onze ‘Teeth-in-an-Hour’ behandeling geeft weinig tot geen ongemak. Direct na de behandeling kunt u zelfs alweer eten!

 

Interesse in implantologie in Friesland?

Bent u op zoek naar een specialist in het aanbrengen van implantaten? Onze Kliniek is de expert op het gebied van implantologie in Friesland. Wij zijn tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Interesse in een implantaat of is het weer tijd voor uw periodieke controle? Neem dan gerust contact met ons op of schrijf u online in! Onze medewerkers staan graag voor u klaar.