Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?

Specialisme Implantologie

Wilt u graag weer een compleet gebit? Kliniek Tandheelkunde Sneek is de kliniek voor implantologie. Implantologie is het specialisme voor het plaatsen van implantaten. Een implantaat is een permanente vervanging voor de natuurlijke tandwortels. De implantaten worden in uw kaakbot geplaatst ter vervanging van ontbrekende tanden en kiezen, zodat u weer uw mooie lach terugkrijgt. Kliniek Tandheelkunde Sneek geeft regelmatig voorlichting over het specialisme implantologie en de verschillende mogelijkheden voor uw gebit.

 

 

Implantologie

Tandarts implantoloog Frank Post is in Noord-Nederland dé specialist op het gebied van implantologie. Mocht u een tand of kies missen en heeft u ook geen tandwortel meer, dan is implantologie wellicht een uitkomst voor u. Een implantaat kunt u het beste vergelijken met een kunstwortel. Een implantaat vervangt de afwezige tandwortel en wordt als een schroef in de kaak gebracht. Daarbij is het mogelijk om één of meerdere implantaten te plaatsen die aanvoelen als uw eigen tand of kies.

 

De voordelen van implantologie

Als u voor een implantaat kiest zult u vele voordelen ervaren. Een implantaat vervangt één of meerdere tanden of kiezen. Ook vervangt een implantaat, naast de tand of kies, de tandwortel. Hierdoor wordt er voldoende druk op het kaakbot gegeven, zodat deze niet slinkt. Daardoor blijven de contour van het tandvlees en de kaak beter intact en behoudt u uw mooie glimlach.   

 

Nazorg bij implantaten    
Een goede dagelijkse mondhygiëne is noodzakelijk nadat uw implantaat is geplaatst. Ook moet u de periodieke controles niet vergeten. Tijdens de periodieke controles wordt de situatie van het kaakbot rondom uw implantaten gecontroleerd. Het gezond houden van uw tandvlees is hierbij erg belangrijk. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de slijtage van uw kroon, brug of prothese. Ondervindt u problemen tijdens uw dagelijkse mondverzorging? Dan kan onze mondhygiënist u voorzien van tips en advies.

 

Belangstelling voor implantologie?

Het specialisme implantologie bij Kliniek Tandheelkunde Sneek is uniek in Noord-Nederland Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Ons team staat altijd klaar om u te helpen.

 

Voor meer informatie download de brochure.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.