Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Implantologie Friesland

Kliniek Tandheelkunde Sneek is dé kliniek voor implantologie in Friesland. Wanneer u één of meerdere tanden of kiezen mist kunt u er voor kiezen om implantaten te plaatsen. Onze kliniek is gespecialiseerd in implantologie het plaatsen van implantaten, op een manier die het minst pijnloos is en waarvan u het minst lang last houdt. Tijdens het hele traject staat uw gezondheid centraal. Tandarts-implantoloog Frank Post kijkt samen met u naar de beste oplossingen voor uw gebit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

Specialist op het gebied van implantologie in Friesland

Frank Post is onze implantoloog die gespecialiseerd is in het plaatsen van implantaten. Met implantaten kiest u voor een permanente vervanging van ontbrekende tanden of kiezen die jarenlang mee gaan. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een schroefje die wordt bevestigd in uw kaakbot. Deze vervangt de natuurlijke tandwortel, en biedt dezelfde stevigheid. Op dit implantaat worden de nieuwe tanden of kiezen bevestigd. Zo kunt u weer zonder zorgen genieten van het eten van pinda’s, noten en appels. Ieder gebit is anders, en zo ook de eventuele implantaten die worden geplaatst. Daarom kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit, zodat u met een tevreden gevoel na de behandeling naar huis kunt gaan.

 

Nieuwe techniek in implantologie: teeth in an hour

Wanneer u niet op zoek bent naar vervanging van slechts een paar tanden of kiezen, maar van het gehele gebit, dan kunt u gebruik maken van een revolutionaire nieuwe technologie. Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt de behandeling ‘teeth-in-an-hour’. Wij zijn de eerste praktijk in Friesland die deze behandeling op het gebied van implantologie aanbiedt. Hierbij worden uw tanden en kiezen in één behandeling vervangen door implantaten. Een inhelingsproces is overbodig bij deze techniek, waardoor u niet lang uit de roulatie bent. Het gaat hierbij om echte, vaste tanden waardoor u direct weer kunt genieten van lekker eten en onbezorgd uw gebit kunt laten zien. De implantaten gaan jaren mee zo lang u er goed op past. Durf weer te lachen met uw nieuwe gebit!

 

Interesse in implantologie in Friesland?

Voor de beste zorg op het gebied van implantologie in Friesland bent u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek aan het juiste adres. Onze praktijk mag zichzelf de eerste praktijk in Noord-Nederland noemen die de ‘teeth-in-an-hour’ behandelingen aanbiedt. Wij zijn tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer vragen heeft over deze behandeling. Wilt u meer weten over de behandelingen die we aanbieden, of wat wij voor uw gebit kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of schrijf u online in. U mag ook altijd langs komen in onze praktijk, onze medewerkers helpen u graag verder.

 

 

 

Voor meer informatie download de brochure.