Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Implantologie Friesland

Kliniek Tandheelkunde Sneek is dé kliniek voor implantologie in Friesland. Onze kliniek is gespecialiseerd in implantologie, het plaatsen van implantaten, op een manier die het minst pijnloos is en waarvan u het minst lang last houdt. Deze methode is bedoeld voor mensen die één of meerdere tanden of kiezen missen en een permanente vervanging hiervoor willen. Hiervoor zijn tegenwoordig veel goede mogelijkheden. Zo krijgt ook u met een implantaat krijg weer een stralende lach terug!

 

Specialist op het gebied van implantologie in Friesland

Frank Post is onze implantoloog die gespecialiseerd is in het plaatsen van implantaten. Samen kijken we naar uw wensen en de beste oplossing voor uw gebit, zodat u met een tevreden gevoel wegloopt na de behandeling. Een implantaat is een permanente vervanging waar door middel van een schroefje een nieuwe kroon of brug verankerd op de plek van de natuurlijke tandwortel. Het schroefje verankert zich in uw kaakbot waardoor de nieuwe tanden of kiezen aanvoelen als deel van uw eigen gebit. Zelfs een compleet nieuw gebit is mogelijk met deze techniek. Dit noemen wij ‘teeth-in-an-hour’. Met deze behandeling wordt er in een uur een volledig nieuw gebit geplaatst waardoor u weer kunt genieten van eten zoals pinda’s, noten en appels. Geplaatste implantaten kunnen tientallen jaren mee gaan zo lang u er goed voor blijft zorgen. Wilt u een compleet nieuw gebit zonder vaste implantaten? Dan kunt u ook kiezen voor een klikgebit. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw gebit? Kom dan gerust langs in onze kliniek.

 

Nieuwe techniek in implantologie: teeth in an hour

De revolutionaire techniek op het gebied van implantologie is de ‘teeth-in-an-hour’ techniek. Hiermee is het mogelijk om binnen een uur een volledig nieuw gebit te plaatsen door middel van implantaten. Het inhelingsproces bij deze techniek is overbodig, waardoor u na de behandeling minimaal ongemak ervaart. U kun snel alles weer eten en hoeft niet lang uit de roulatie te zijn. Durf weer te lachen met uw nieuwe gebit!

 

Interesse in implantologie in Friesland?

Voor de beste zorg op het gebied van implantologie in Friesland bent u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek aan het juiste adres. Onze praktijk mag zichzelf de eerste praktijk in Noord-Nederland noemen die de ‘teeth-in-an-hour’ behandelingen aanbiedt. Wij zijn tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Wilt u meer weten over de behandelingen die we aanbieden, of wat wij voor uw gebit kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of schrijf u online in. U mag ook altijd langs komen in onze praktijk, onze medewerkers helpen u graag verder.

 

 

 

Voor meer informatie download de brochure.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.