Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?

Specialisme Implantologie

Wanneer u graag weer een compleet gebit wilt bent u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek aan het juiste adres. Kliniek Tandheelkunde Sneek is dé kliniek voor implantologie. Implantologie is het specialisme voor het plaatsen van implantaten. Een implantaat is een permanente vervanging voor de natuurlijke tandwortels. De implantaten worden in uw kaakbot geplaatst ter vervanging van ontbrekende tanden en kiezen, zodat u uw mooie lach weer terugkrijgt. Wilt u meer informatie over implantologie? Kliniek Tandheelkunde Sneek geeft regelmatig voorlichting over het specialisme implantologie en wat de mogelijkheden voor u zijn.

 

 

Implantologie

Tandarts implantoloog Frank Post is in Noord-Nederland dé specialist op het gebied van implantologie. Implanotologie zou een uitkomst voor u kunnen zijn wanneer u bijvoorbeeld een tand of kies mist en er tandwortel ontbreekt. Een implantaat is namelijk te vergelijken met een tandwortel. Het vervangt de afwezige tandwortel en wordt als een soort schroef in de kaak geplaatst. Daarbij is het mogelijk om één of meerdere implantaten te plaatsen die aanvoelen als uw eigen tand of kies.

 

De voordelen van implantologie

Met behulp van implantaten kunt u vele voordelen genieten. Een implantaat vervangt niet alleen één of meerdere ontbrekende tanden of kiezen, ook doet deze dienst als de tandwortel. Op deze manier staat er voldoende druk op het kaakbot zodat deze niet slinkt. Hierdoor blijft de contour van het tandvlees en de kaak beter intact en behoudt u uw mooie glimlach.

 

Nazorg bij implantaten    

Na het plaatsen van uw implantaat is het belangrijk dat u uw gebit goed onderhoudt en voorziet van een goede dagelijkse mondhygiëne. Ook moet u de periodieke controles niet vergeten. Tijdens de periodieke controles wordt de situatie van het kaakbot rondom uw implantaten gecontroleerd. Het gezond houden van uw tandvlees is hierbij erg belangrijk. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de slijtage van uw kroon, brug of prothese. Mocht u problemen ondervinden tijdens uw dagelijkse mondverzorging dan kan onze mondhygiënist u voorzien van tips en advies.

 

Belangstelling voor implantologie?

Het specialisme implantologie bij Kliniek Tandheelkunde Sneek is uniek in Noord-Nederland. Wilt u meer informatie over implantologie en de mogelijkheden voor u? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Ons team staat altijd klaar om u te helpen.


 

Voor meer informatie download de brochure.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.