Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Specialisme Implantologie

Bent u onzeker over uw gebit of wilt u graag weer een compleet gebit? Dan bent u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek aan het juiste adres! Wij zijn dé Kliniek op het gebied van implantologie. Implantologie is het specialisme voor het plaatsen van implantaten. Een implantaat is een permanente vervanging voor de natuurlijke tandwortels. De implantaten worden in uw kaakbot geplaatst ter vervanging van ontbrekende tanden en kiezen, zodat u uw mooie lach weer terugkrijgt. Heeft u vragen over implantologie of wilt u graag meer informatie hierover? Kom dan gerust eens langs tijdens een van onze voorlichtingen die wij regelmatig geven over het specialisme implantologie!

 

Implantologie

Onze Tandarts implantoloog Frank Post is dé specialist op het gebied van implantologie in Noord-Nederland. Mist u tanden of kiezen en ontbreekt ook de tandwortel? Dan zou implantologie een uitkomst voor u kunnen zijn! Een implantaat vervangt namelijk de ontbrekende tandwortel en wordt als een soort schroef in de kaak geplaatst. Daarbij is het mogelijk om één of meerdere implantaten te plaatsen die aanvoelen als uw eigen tand of kies.

 

De voordelen van implantologie

Met behulp van implantaten kunt u vele voordelen genieten. Een implantaat vervangt niet alleen één of meerdere ontbrekende tanden of kiezen, ook doet deze dienst als de tandwortel. Op deze manier staat er voldoende druk op het kaakbot zodat deze niet slinkt. Hierdoor blijft de contour van het tandvlees en de kaak beter intact en behoudt u uw mooie glimlach. Met behulp van implantaten geniet u dus van vele voordelen!

 

Nazorg bij implantaten    

Het is belangrijk om, na het plaatsen van de implantaten, uw gebit goed te onderhouden en te voorzien van de dagelijkse mondhygiëne. Daarnaast zijn ook de periodieke tandartscontroles van groot belang, tijdens de controle controleert de tandarts namelijk de situatie van het kaakbot rondom uw implantaten. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de slijtage van uw kroon, brug of prothese. Mocht u problemen ondervinden tijdens uw dagelijkse mondverzorging dan kan onze mondhygiënist u voorzien van tips en advies.

 

Belangstelling voor implantologie?

Het specialisme implantologie bij Kliniek Tandheelkunde Sneek is uniek in Noord-Nederland. Heeft u vragen over implantologie, bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek! Ons team staat graag voor u klaar.

 

 

Voor meer informatie download de brochure.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.