Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Implantologie Friesland

Kliniek Tandheelkunde Sneek is dé kliniek voor implantologie in Friesland. Wanneer u één of meerdere tanden of kiezen mist kunt u ervoor kiezen om implantaten te plaatsen. Onze kliniek is gespecialiseerd in implantologie; het plaatsen van implantaten, op een manier die het meest pijnloos is en waar u zo snel mogelijk aan gewend bent. Gedurende het volledige traject staat uw gezondheid natuurlijk centraal. Tandarts-implantoloog Frank Post kijkt samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

Specialist op het gebied van implantologie in Friesland

Frank Post is onze implantoloog die gespecialiseerd is in het plaatsen van implantaten. Met implantaten kiest u voor een duurzame en permanente vervanging van ontbrekende tanden of kiezen. Hier kunt u weer jaren mee vooruit. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een schroefje dat bevestigd wordt in uw kaakbot. Deze vervangt de natuurlijke tandwortel en biedt dezelfde stevigheid. Op dit implantaat worden vervolgens de nieuwe tanden of kiezen bevestigd. Zo kunt u weer zorgeloos genieten van het eten van bijvoorbeeld pinda’s, ijs of appels. Ieder gebit is anders, en zo ook de eventuele implantaten die worden geplaatst. Daarom kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit, zodat u na de behandeling met een tevreden gevoel naar huis kunt gaan.

 

Nieuwe techniek in implantologie: teeth in an hour

Wanneer u niet op zoek bent naar vervanging van slechts een paar tanden of kiezen, maar van het gehele gebit, dan kunt u gebruik maken van een revolutionaire nieuwe technologie. Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt de behandeling ‘teeth-in-an-hour’. Wij zijn de eerste praktijk in Friesland die deze behandeling aanbiedt. Hierbij worden uw tanden en kiezen in één behandeling vervangen door implantaten. Een helingsproces is overbodig bij deze techniek, waardoor u niet lang uit de roulatie bent. Het gaat hierbij om echte, vaste tanden waardoor u direct weer kunt genieten van lekker eten en onbezorgd uw gebit kunt laten zien. De implantaten gaan jaren mee, zo lang u er goed op past. Durf weer te lachen met uw nieuwe gebit!

 

Interesse in implantologie in Friesland?

Voor de beste zorg op het gebied van implantologie in Friesland bent u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek aan het juiste adres. Onze praktijk mag zichzelf de eerste praktijk in Noord-Nederland noemen die de ‘teeth-in-an-hour’ behandeling aanbiedt. Wij zijn tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft over deze behandeling. Wilt u meer weten  wat wij voor uw gebit kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of schrijf u online in. U mag ook altijd langs komen in onze praktijk, onze medewerkers helpen u graag verder.

 

Voor meer informatie download de brochure.