Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Implantologie Friesland

Kliniek Tandheelkunde Sneek is dé kliniek voor implantologie in Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in implantologie, het plaatsen van implantaten. Deze methode is bedoeld voor mensen die één of meerdere tanden of kiezen missen en een permanente vervanging hiervoor willen. Met een implantaat krijg je weer een stralende lach terug!

 

Specialist op het gebied van implantologie in Friesland

Onze Tandarts implantoloog Frank Post is gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten en kijkt samen met u naar de beste oplossingen voor uw gebit. Een implantaat is een permanente vervanging voor de natuurlijke tandwortel in de vorm van een klein schroefje welke wordt verankerd in het kaakbot. Op het implantaat kunt u een kroon of brug laten plaatsen die aanvoelen als uw eigen tand of kies. Ook is een compleet nieuw gebit mogelijk door middel van een klikgebit of de nieuwe ‘teeth-in-an-hour’ techniek. Na de behandeling kunt u weer genieten van eten als pinda’s, noten en appels. Wanneer u goed voor de geplaatste implantaten zorgt kunnen deze tientallen jaren mee gaan. Voor meer informatie kunt u altijd langs komen in onze kliniek.

 

Nieuwe techniek in implantologie: teeth in an hour

Dankzij de nieuwe en revolutionaire techniek is het mogelijk om binnen een behandeling van een uur alle implantaten met daarop een volledig nieuw gebit te plaatsen. Deze techniek heet ‘teeth-in-an-hour’, het belangrijkste voordeel is dat het inhelingsproces hierbij overbodig is. Na deze behandeling is er nauwelijks ongemak en bent u niet te lang uit de roulatie. U kunt weer onbezorgd eten en uw gebit laten zien!

 

Interesse in implantologie in Friesland?

Onze kliniek is expert op het gebied van implantologie in Friesland. Kliniek tandheelkunde Sneek is ook de eerste tandartspraktijk in Friesland die de ‘teeth-in-an-hour’ behandeling aanbiedt. Wij zijn tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Bent u geïnteresseerd in een behandeling? Neem dan gerust contact met ons op of schrijf u online in! Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

 

 

 

Voor meer informatie download de brochure.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.