Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Implantaten Sneek

Op zoek naar een specialist in implantaten in Sneek? Kom dan eens langs in onze Kliniek. Tandarts-implantoloog Frank Post is gespecialiseerd in het aanbrengen van implantaten en kijkt samen met u naar de beste oplossingen voor uw gebit.

 

De specialist in het aanbrengen van implantaten in Sneek

Wij zijn expert op het gebied van implantaten in Sneek. Als u één of meerdere tanden mist, dan biedt een implantaat de uitkomst. Wij kunnen één of meerdere implantaten in uw gebit plaatsen. Deze implantaten voelen aan als uw eigen tand of kies. Het plaatsen van implantaten wordt uitgevoerd in onze eigen praktijk in Sneek. Na het plaatsen van een implantaat heeft u weer een stralend gebit en kunt u weer genieten van heerlijk eten. 

 

Plaatsen van implantaten in Sneek

U kunt ook bij ons in de Kliniek terecht voor het plaatsen van een brugkroon of klikgebit, maar ook voor de revolutionaire ‘Teeth-in-an-Hour’ behandeling. Wij zijn de eerste tandarts die implantaten in Sneek aanbiedt door middel van deze techniek. Met ‘Teeth-in-an-Hour’ heeft u in slechts een uur weer een stralend gebit waar u trots op kunt zijn. ‘Teeth-in-an-Hour’ is de perfecte oplossing wanneer u snel een nieuw gebit wilt hebben. De behandeling brengt geen tot weinig ongemakken met zich mee. Hierdoor kunt u u gelijk alles weer eten. U kunt zelfs weer genieten van het eten van noten en appels.

 

Voordelen implantaten

Een implantaat brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van een kunstgebit. Een implantaat is een permanente vervanging voor een of meerdere tanden of kiezen. Daarnaast vervangt een implantaat ook de tandwortel, waardoor er voldoende druk op het kaakbot wordt gegeven. Hierdoor kan de kaak niet slinken en blijven de contouren van uw tandvlees en kaak beter intact. Een implantaat geeft weinig tot geen ongemak. Na plaatsing van de implantaten kunt u direct weer genieten van lekker eten. Door een implantaat beleeft u weer jarenlang plezier aan uw gebit. 

 

Interesse in implantaten in Sneek?

Kliniek Tandheelkunde is specialist in het plaatsen van implantaten in Sneek. Wilt u meer informatie over implantaten of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.