Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Implantaten Sneek

Op zoek naar een specialist in implantaten in Sneek? Kom dan eens langs in onze Kliniek. Tandarts-implantoloog Frank Post is gespecialiseerd in het aanbrengen van implantaten en vindt samen met u de beste oplossingen voor uw gebit. Lees meer over onze expertise in het aanbrengen van implantaten.

 

Specialist in het aanbrengen van implantaten in Sneek

Als expert op het gebied van implantaten in Sneek kunt u bij ons terecht wanneer u één of meerdere tanden mist. Wij kunnen één of meerdere implantaten in uw gebit plaatsen welke aanvoelen als uw eigen tand of kies. Wij voeren het plaatsen van implantaten uit in onze eigen praktijk in Sneek, en na het plaatsen geniet u weer van heerlijk eten én een stralend gebit.

 

Plaatsen van implantaten in Sneek

Naast dat u bij ons terecht kunt voor het plaatsen van een brug, kroon of klikgebit kunt u ook kiezen voor het plaatsen van implantaten doormiddel van de revolutionaire ‘Teeth-in-an-Hour’ methode. Als eerste tandarts die gebruik maakt van deze methode realiseren we bij Kliniek Tandheelkunde Sneek binnen een uur een nieuw stralend gebit. ‘Teeth-in-an-Hour’ is de perfecte oplossing wanneer u snel een nieuw gebit wilt hebben. De behandeling brengt geen tot weinig ongemakken met zich mee zodat u alles gelijk weer kunt eten: u kunt zelfs weer genieten van het eten van noten en appels.

 

Voordelen implantaten

De voordelen van het plaatsen van een implantaat ten opzichte van een kunstgebit zijn groot. Een implantaat is namelijk een permanente vervanging voor een of meerdere tanden of kiezen. Daarnaast vervangt een implantaat ook de tandwortel, waardoor er voldoende druk op het kaakbot wordt gegeven. Hierdoor kan de kaak niet slinken en blijven de contouren van uw tandvlees en kaak beter intact. Een implantaat geeft weinig tot geen ongemak, en door een implantaat beleeft u weer jarenlang plezier aan uw gebit.

 

Interesse in implantaten in Sneek?

Kliniek Tandheelkunde is specialist in het plaatsen van implantaten in Sneek. Wilt u meer informatie over implantaten of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.