Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Implantaten Sneek

Op zoek naar een specialist in implantaten in Sneek? Kom dan eens langs in onze Kliniek. Tandarts-implantoloog Frank Post is gespecialiseerd in het aanbrengen van implantaten en vindt samen met u de beste oplossingen voor uw gebit. We kijken naar de beste mogelijkheid die past bij uw gebit. Het is namelijk belangrijk dat uw mondgezondheid in orde is. Zo kunnen complicaties na de behandeling voorkomen worden. Lees meer over onze expertise in het aanbrengen van implantaten.

 

Specialist in het aanbrengen van implantaten in Sneek

Als expert op het gebied van implantaten in Sneek kunt u bij ons terecht wanneer u één of meerdere tanden mist. Wij kunnen één of meerdere implantaten in uw gebit plaatsen welke aanvoelen als uw eigen tand of kies. Ontbreken er bij u meerdere tanden of kiezen maar wilt u liever geen kunstgebit? Dan kunt u de teeth-in-an-hour techniek overwegen. Hierbij worden al uw tanden en kiezen vervangen door implantaten. Het voelt aan als uw eigen gebit en de behandeling veroorzaakt nauwelijks ongemak. Na de behandeling mag u zelfs gelijk weer eten en drinken. Een belangrijk voordeel van deze behandeling ten opzichte van een los kunstgebit is dat uw kaakbot nog steeds een functie vervult en dus niet slinkt. Slinken van het kaakbot zorgt er bij een normaal kunstgebit voor dat deze na verloop van tijd losser gaat zitten, wat ongemak kan veroorzaken bij het eten of drinken. Bij ons heeft u dus keus uit diverse mogelijkheden, altijd één die bij u past. Wij voeren het plaatsen van implantaten uit in onze eigen praktijk in Sneek, en na het plaatsen geniet u weer van heerlijk eten én een stralend gebit.

 

Voordelen van implantaten

Tandimplantaten bieden veel voordelen als vervanging voor ontbrekende tanden of kiezen. Het plaatsen van implantaten geeft relatief weinig ongemak en is ook nog eens goed voor uw kaakbot. Deze blijft de functie vervullen waardoor deze niet zal slinken. De contouren van uw tandvlees blijven hierdoor mooi en goed zichtbaar. De permanente vervanging van tanden en kiezen is bovendien prettig ten opzichte van een normaal kunstgebit. Het voelt aan als uw eigen gebit, en u kunt zorgeloos alles eten en drinken.

 

Interesse in implantaten in Sneek?

Kliniek Tandheelkunde is specialist in het plaatsen van implantaten in Sneek. Wilt u meer informatie over implantaten of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden voor implantaten bij uw gebit. Zijn implantaten op dit moment voor u nog niet mogelijk? Dan stellen we een speciaal behandelplan voor u op zodat u ook snel van een permanente vervanging van uw tanden kunt genieten.