Implantaten gebit

Wanneer u vervanging zoekt voor één of meerdere tanden of kiezen kunnen implantaten de ideale oplossing zijn om zo uw glimlach weer terug te krijgen. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek staat onze tandarts implantoloog Frank Post voor u klaar voor een behandeling met weinig ongemak. Er wordt altijd uitgebreid besproken wat de mogelijkheden zijn. We kijken naar al uw wensen en controleren uw gebit en de kaak, onder meer aan de hand van de gemaakte röntgenfoto’s. Zo heeft u de keuze uit een kroon of brug, implantaten of een klikgebit. Een compleet nieuw gebit kan worden gerealiseerd met de revolutionaire techniek “teeth-in-an-hour”. Dankzij deze manier heeft u na slechts één uur uw stralende glimlach weer terug.

 

De plaatsing van een implantaten gebit

Implantaten zijn schroefjes van titanium die met een plaatselijke verdoving in het kaakbot worden geplaatst. Dit is een metaalsoort die makkelijk geaccepteerd wordt door het menselijk lichaam. Een schroefje is een vervanging voor de natuurlijke tandwortel. Een nieuwe tand of kies die hier vervolgens op wordt geplaatst is net zo sterk als uw natuurlijke tanden en kiezen. Na zes tot twaalf weken zit uw implantaten gebit helemaal vastgegroeid. Het is tot deze tijd wel van belang om voorzichtig te drinken en te eten.

 

Door uw implantaten net zo te behandelen en te verzorgen als uw eigen gebit, gaan implantaten heel lang mee. Het is daarom ook een duurzame oplossing als u op zoek bent naar vervanging voor uw natuurlijke gebit. Wilt u een afspraak maken, maar heeft u grote angst voor de tandarts? Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt de mogelijkheid voor een behandeling onder volledige narcose. Hierdoor krijgt u niks mee van de hele behandeling en wordt u voor u het weet wakker met een nieuwe glimlach. Implantaten kunnen geplaatst worden vanaf een leeftijd van 18 jaar. Vóór deze leeftijd is uw kaakbot nog in volle groei, dus is het plaatsen van een implantaat niet verstandig.

 

Een implantaten gebit door Kliniek Tandheelkunde Sneek

Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt vele mogelijkheden op het gebied van tandimplantaten. Bent u enthousiast geworden, benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze praktijk of neem telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak. Zien we u snel?