Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Implantaten Friesland

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de expert in het plaatsen van implantaten in Friesland. Tandarts-implantoloog Frank Post is onze specialist in het aanbrengen van implantaten en zal in overleg met u kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Op deze manier helpen wij u graag verder wanneer u één of meerdere tanden of kiezen mist. Wilt u graag weer een compleet gebit? Kom dan eens lang bij Kliniek Tandheelkunde Sneek; de specialist op het gebied van implantaten in Friesland.

 

De expert op het gebied van implantaten in Friesland

Wanneer u een tand of kies mist bent u bij onze Kliniek aan het juiste adres als het gaat om implantaten in Friesland. Het voordeel van het plaatsen van een implantaat in uw kaakbot is dat deze aanvoelt als uw eigen tand of kies, zodat u snel weer volop geniet van het eten van pinda’s, noten en appels.


Plaatsen van implantaten in Friesland

In onze praktijk bieden wij verschillende oplossingen voor wanneer u een kies of tand mist. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een brug, kroon of klikgebit. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om implantaten te plaatsen doormiddel van de Teeth-in-an-Hour -behandeling. Wij zijn de eerste praktijk die implantaten in Friesland op deze manier aanbiedt. Wanneer u snel een nieuw gebit wilt hebben realiseren wij met de ‘Teeth-in-an-Hour’ methode binnen een uur een stralend gebit. De behandeling brengt weinig tot geen ongemakken met zich mee en wordt uitgevoerd in onze eigen praktijk. De tanden voelen aan als uw eigen tanden, en na de behandeling kunt u gelijk weer eten en drinken.

 

Voordelen implantaten

Implantaten brengen veel voordelen met zich mee. Een implantaat vervangt één of meerdere tanden of kiezen en vervangt daarnaast ook de tandwortel. Hierdoor wordt er voldoende druk op het kaakbot gegeven, waardoor de kaak niet slinkt en de contouren van het tandvlees en kaak beter intact blijven. U behoudt hierdoor uw mooie en eigen glimlach en waarbij uw tanden voelen als die van uzelf. Een implantaat geeft nauwelijks ongemak, waardoor u gelijk na de behandeling alweer kunt genieten van eten.

 

Interesse in implantaten in Friesland?

Bent u op zoek naar de expert in het aanbrengen van implantaten in Friesland? Kliniek Tandheelkunde Sneek is tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Heeft u interesse in implantaten? De techniek voor het plaatsen van implantaten is de specialiteit van Kliniek Tandheelkunde Sneek. Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan voor u klaar.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.