Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Implantaten Friesland

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de expert in het plaatsen van implantaten in Friesland. Implantaten kunnen worden geplaatst wanneer u één of meerdere tanden of kiezen mist. Tandarts-implantoloog Frank Post is de specialist in het aanbrengen van implantaten in Friesland en zal in overleg met u kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wilt u graag weer een compleet gebit? Kom dan eens lang bij Kliniek Tandheelkunde Sneek; de specialist in het aanbrengen van implantaten in Friesland.

 

De expert op het gebied van implantaten in Friesland

Een implantaat biedt uitkomst wanneer u een tand of kies mist. Een implantaat wordt in uw kaakbot geplaatst en dient als vervanging voor de tandwortel. Het is mogelijk om een of meerdere implantaten te plaatsen. Een voordeel van implantaten is dat ze aanvoelen als uw eigen tand of kies. Met een implantaat kunt u zelfs weer genieten van het eten van pinda’s, noten en appels. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de expert op het gebied van implantaten in Friesland.


Plaatsen van implantaten in Friesland

Bij ons in de praktijk kunt u terecht voor het plaatsen van een brugkroon of klikgebit. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om implantaten te plaatsen door middel van de Teeth-in-an-Hour behandeling. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de eerste praktijk die implantaten in Friesland aanbiedt door middel van deze methode. Deze behandeling is een perfecte oplossing voor u als u snel een nieuw gebit wilt hebben. Met de ‘Teeth-in-an-Hour’ behandeling geven wij u in een uur weer een compleet nieuw gebit en kunt u weer genieten van lekker eten. De behandeling brengt weinig tot geen ongemak met zich mee en wordt uitgevoerd in onze eigen praktijk. De tanden zullen als uw eigen tanden aanvoelen. Gelijk na de behandeling kunt u alweer eten en kunt u onbezorgd uw stralende, nieuwe gebit laten zien.  

 

Voordelen implantaten

Implantaten brengen veel voordelen met zich mee. Een implantaat vervangt één of meerdere tanden of kiezen en vervangt daarnaast ook de tandwortel. Hierdoor wordt er voldoende druk op het kaakbot gegeven, waardoor de kaak niet slinkt en de contouren van het tandvlees en kaak beter intact blijven. Hierdoor behoudt u uw mooie glimlach en voelen ze als uw eigen tanden. Een implantaat geeft nauwelijks ongemak, waardoor u gelijk na de behandeling alweer kunt genieten van eten.

 

Interesse in implantaten in Friesland?

Bent u op zoek naar de expert in het aanbrengen van implantaten in Friesland? Wij zijn tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. De techniek voor het plaatsen van implantaten is de specialiteit van Kliniek Tandheelkunde Sneek. Heeft u interesse in implantaten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.