Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Implantaten Friesland

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de expert in het plaatsen van implantaten in Friesland. Tandarts-implantoloog Frank Post is onze specialist in het aanbrengen van implantaten en zal in overleg met u kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Niet iedere oplossing is voor iedereen geschikt. Zo kijken we bijvoorbeeld naar uw algehele mondgezondheid. Op deze manier voorkomen we complicaties na de behandeling en kunt u optimaal genieten van het resultaat. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de aanbieder van implantaten in Friesland.

 

De expert op het gebied van implantaten in Friesland

Wanneer u een tand of kies mist bent u bij onze Kliniek aan het juiste adres als het gaat om implantaten in Friesland. Het voordeel van het plaatsen van een implantaat in uw kaakbot is dat deze aanvoelt als uw eigen tand of kies, zodat u snel weer volop geniet van het eten van pinda’s, noten en appels.


Plaatsen van implantaten in Friesland

In onze praktijk bieden wij verschillende oplossingen voor wanneer u een kies of tand mist. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een brug, kroon of klikgebit. Ook kunt u bij onze Kliniek terecht voor een permanente vervanging van het volledige gebit. Dit noemen we de ‘teeth-in-an-hour’ techniek. Hierbij worden uw tanden en kiezen in een behandeling van slechts een uur vervangen door nieuwe implantaten. Uw implantaten zullen voelen als uw eigen gebit en u ervaart nauwelijks last van de behandeling. U mag zelfs gelijk na de behandeling weer eten en drinken. Wij zijn de eerste praktijk die implantaten in Friesland op deze manier aanbiedt. De behandeling wordt uitgevoerd in onze eigen praktijk, een vertrouwde en prettige omgeving.

 

Voordelen implantaten

Het plaatsen van implantaten kan veel voordelen voor u met zich meebrengen. Wanneer er tanden of kiezen bij uw gebit ontbreken kan dit hinderlijk zijn bij bijvoorbeeld het eten. Ook kan het voorkomen dat u zich schaamt voor uw gebit waardoor u minder uitgesproken durft te lachen. Door het plaatsen van een implantaat wordt dit verleden tijd. Een implantaat vervangt niet alleen de ontbrekende tand of kies, maar ook de tandwortel. Hierdoor wordt er voldoende druk op het kaakbot gegeven, waardoor de kaak niet slinkt en de contouren van het tandvlees en kaak beter intact blijven. U behoudt hierdoor uw mooie en eigen glimlach en waarbij uw tanden voelen als die van uzelf. Een implantaat geeft nauwelijks ongemak, waardoor u gelijk na de behandeling alweer kunt genieten van eten.

 

Interesse in implantaten in Friesland?

Bent u op zoek naar de expert in het aanbrengen van implantaten in Friesland? Kliniek Tandheelkunde Sneek is tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Heeft u interesse in implantaten? De techniek voor het plaatsen van implantaten is de specialiteit van Kliniek Tandheelkunde Sneek. Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan voor u klaar.