Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Tandimplantaat bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Tandimplantaten kunnen een ideale oplossing zijn voor mensen die op zoek zijn naar een permanente vervanging van tanden of kiezen. Dankzij onze specialistische medewerkers krijgt u de best mogelijke zorg om u weer een stralende glimlach te geven die u graag laat zien. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het plaatsen van implantaten. Zo kunt u kiezen voor een kroon of brug, maar ook kunt u kiezen om uw volledige gebit te laten vervangen door implantaten of een klikgebit. Een geheel nieuw gebit met implantaten kan gerealiseerd worden met de revolutionaire techniek aangeboden door Kliniek Tandheelkunde Sneek, ‘teeth-in-an-hour’. Wilt u meer weten over onze behandelingen om ontbrekende tanden en kiezen te vervangen? Kom dan eens langs in onze kliniek, daar kijken we samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit.

  

Het plaatsen van implantaten

Tijdens het plaatsen van tandimplantaten zult u weinig ongemak ervaren. U wordt plaatselijk verdooft, waardoor u geen pijn voelt van de behandeling. Tandimplantaten worden gemaakt van titanium, dit is een metaal wat makkelijk wordt geaccepteerd door het lichaam. De implantaten hebben de vorm van een klein schroefje, die wordt geplaatst op de plek van de originele tandwortel. Op dit implantaat wordt vervolgens een kroon of brug geplaatst die de ontbrekende tanden of kiezen vervangt. Binnen 6 tot 12 weken groeien de implantaten vast in uw kaakbot en zijn de implantaten net zo stevig als uw eigen tanden en kiezen. Tijdens het eten van harde dingen zult u deze eerste weken voorzichtig moeten zijn, zodat het helingsproces ongestoord verder kan gaan. Wanneer u de implantaten goed blijft onderhouden kunnen deze tientallen jaren mee gaan. Omdat het belangrijk is dat het kaakbot is uitgegroeid wanneer implantaten worden geplaatst, bieden wij de behandeling pas aan vanaf 18 jaar. Ook is een goede algehele gezondheid, en mondgezondheid belangrijk, zo kan worden voorkomen dat er complicaties optreden tijdens of na de behandeling. Wij kunnen u helpen bij iedere stap van dit proces, en adviseren u graag over uw mogelijkheden. Kom langs of neem contact op voor meer informatie.

 

Interesse in implantaten?

Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd in het plaatsen van tandimplantaten. Bij ons bent u zeker dat u in goede handen bent en de behandeling wordt uitgevoerd door een specialist. Zo maken wij voor iedereen een mooi en stralend gebit mogelijk, zodat u weer zorgeloos kunt lachen. Wij bekijken graag samen met u alle mogelijkheden, kom daarom langs in onze praktijk, of neem contact op via de website. Voor iedereen bieden wij advies op maat, zodat u altijd de beste keuze maakt.

 

 

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.