Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?

Implantaten voor een stralend gebit

Kunt u niet meer genieten van het eten omdat u last heeft van uw gebit of ontbreken er tanden of kiezen? Kom dan eens langs bij Kliniek Tandheelkunde Sneek, de specialist op het gebied van implantologie. Tandarts implantoloog Frank Post is specialist in het plaatsen van implantaten. Implantaten zijn een permanente vervanging voor de natuurlijke tandwortel en kunnen geplaatst worden voor tanden en kiezen die ontbreken. Samen met u zal zorgvuldig gekeken worden naar de beste oplossing voor uw gebit, zodat u nergens meer last van heeft, want een mooie lach is het visitekaartje van uw gebit!

 

Soorten implantaten

Voor het plaatsen van een implantaat zijn er verschillende mogelijkheden, zoals het plaatsen van een brug of kroon. Een brug of kroon kan een vaste oplossing zijn wanneer er één of meerdere tanden of kiezen ontbreken in uw gebit. Zelfs een volledig nieuw gebit op basis van implantaten is mogelijk. Met het plaatsen van implantaten kunt u weer zorgeloos genieten van uw eten en kunt u weer met veel gemak appels, pinda’s of noten nuttigen. 

 

Wanneer is een behandeling met implantaten mogelijk?  

In principe kan bij iedereen met volgroeid kaakbot, vanaf ongeveer achttien jaar, een implantaat worden geplaatst. Nadat één of meerdere implantaten in het kaakbot zijn verankerd, plaatst de tandarts hierop de kroon, brug of prothese. Er wordt daarvoor onder plaatselijke verdoving soms eerst een klein stukje van het tandvlees boven het implantaat weggehaald. Het is van belang dat na het plaatsen van de implantaten de implantaten goed worden onderhouden met dagelijkse mondverzorging en periodieke tandarts controles. Voor een behandeling met implantaten moet u wel aan bepaalde voorwaarden voldoen:

  • om de implantaten te kunnen verankeren moet u voldoende kaakbot hebben.
  • uw kaakbot moet gezond zijn.
  • het tandvlees in het gebit moet gezond zijn. Heeft u een ontsteking dan wordt dit eerst behandeld.

 

Het plaatsen van implantaten

Wij werken samen met verschillende leveranciers van implantaten, zoals Nobel Biocare en Astra. Op deze manier kunnen wij voor u de beste keuze maken wat past bij uw wensen en budget. Het plaatsen van implantaten wordt bij ons in de eigen praktijk uitgevoerd. Naast het plaatsen van een brug of een kroon werken wij ook met een klikgebit of kunt u kiezen voor de revolutionaire Teeth-in-an-Hour techniek, waarbij uw nieuwe tanden en kiezen in één behandeling geplaatst worden.

 

Interesse in implantaten?

Het specialisme implantologie verzorgt uw implantaten. Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt vele mogelijkheden op het gebied van implantaten. Wilt u meer weten over verschillende implantaten zoals een brug, een kroon of een compleet nieuw gebit? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Ons team helpt u graag!

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.