Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Tandimplantaat bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Wanneer u op zoek bent naar een permanente vervanging van ontbrekende tanden en/of kiezen dan kan een tandimplantaat voor u de beste oplossing zijn. Met een tandimplantaat van kliniek tandheelkunde Sneek krijgt u weer een stralend gebit wat u graag laat zien. Kliniek tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd op het gebied van tandimplantaten, tandarts en implantoloog Frank Post is onze specialist op het gebied van tandimplantaten. We bieden veel verschillende mogelijkheden op het gebied van tandimplantaten. Zo kunt u er voor kiezen om een brug of kroon te laten plaatsen, maar ook een heel nieuw gebit kan worden gerealiseerd door middel van een klikgebit of de ‘Teeth-in-an-Hour’ techniek. Bij deze behandeling worden uw nieuwe tanden en kiezen in één behandeling geplaatst.

  

Het plaatsen van implantaten

Het plaatsen van een tandimplantaat veroorzaakt weinig ongemak. Het implantaat is een vervanging voor de natuurlijke tandwortel in de vorm van een minuscuul schroefje die wordt gemaakt van titanium wat gemakkelijk door het lichaam wordt geaccepteerd. Bij de plaatsing wort u plaatselijk verdooft waardoor u weinig tot geen ongemak ervaart tijdens de behandeling. Binnen 6 tot 12 weken groeien de implantaten stevig vast in het kaakbot en is deze net zo stevig als een natuurlijke tandwortel. Totdat het implantaat stevig is vastgegroeid is het verstandig om voorzichtig te zijn met het eten van harde dingen. Wanneer de implantaten goed onderhouden worden gaan deze tientallen jaren mee. Tandimplantaten zijn mogelijk bij mensen vanaf 18 jaar, omdat het kaakbot dan uitgegroeid is. Ook is het belangrijk dat de gezondheid van uw mond goed is, om te voorkomen dat er complicaties optreden. Ook hierbij kunnen wij u helpen, zodat u uiteindelijk het implantaat kunt laten plaatsen die bij u past.

 

Interesse in implantaten?

Ook voor u is een nieuw en stralend gebit mogelijk middels een tandimplantaat! Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag om de beste keuze te maken.

 

 

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.