Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?

Implantaten voor een stralend gebit

Ontbreken er tanden of kiezen in uw gebit of vindt u het moeilijk om nog te kunnen genieten van eten en drinken omdat u last heeft van uw gebit? Kom dan eens langs bij Kliniek Tandheelkunde Sneek, de specialist op het gebied van implantologie. Tandarts implantoloog Frank Post is specialist in het plaatsen van implantaten. Implantaten kunnen geplaatst worden waar tanden en kiezen ontbreken en vervangen tevens de natuurlijke tandwortel. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en zal er zorgvuldig gekeken worden naar de beste oplossing voor uw gebit zodat u nergens meer last van heeft. Een mooie lach is tenslotte het visitekaartje van uw gezicht!

 

Soorten implantaten

Voor het plaatsen van een implantaat zijn er verschillende mogelijkheden, zoals het plaatsen van een brug of kroon. Een brug of kroon kan een vaste oplossing zijn wanneer er één of meerdere tanden of kiezen ontbreken in uw gebit. Het is zelfs mogelijk om een volledig nieuw gebit op basis van implantaten te plaatsen. Dankzij implantaten kunt u weer zorgeloos genieten van uw eten en kunt u weer met veel gemak appels, pinda’s of noten nuttigen.

 

Wanneer is een behandeling met implantaten mogelijk?  

In principe kan bij iedereen met volgroeid kaakbot, vanaf ongeveer achttien jaar, een implantaat worden geplaatst. Nadat één of meerdere implantaten in het kaakbot zijn verankerd, plaatst de tandarts hierop de kroon, brug of prothese. Het kan in sommige gevallen nodig zijn dat er eerst een klein stukje tandvlees boven het implantaat wordt weggehaald. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving. Het is belangrijk dat na het plaatsen van de implantaten deze goed worden onderhouden met dagelijkse mondverzorging en periodieke tandarts controles. Om in aanmerkingen te komen voor een behandeling met implantaten moet u wel aan bepaalde voorwaarden voldoen:

  • Om de implantaten te kunnen verankeren moet u voldoende kaakbot hebben.
  • Uw kaakbot moet gezond zijn.
  • Het tandvlees in het gebit moet gezond zijn. Heeft u een ontsteking dan wordt dit eerst behandeld.

 

Het plaatsen van implantaten

Wij werken samen met verschillende leveranciers van implantaten, zoals Nobel Biocare en Astra. . Op deze manier kunnen wij voor u de beste keuze maken welke aansluit bij uw wensen en budget. De implantaten worden bij ons in de eigen praktijk geplaatst. Naast het plaatsen van een brug of een kroon werken wij ook met een klikgebit of kunt u kiezen voor de revolutionaire Teeth-in-an-Hour techniek, waarbij uw nieuwe tanden en kiezen in één behandeling geplaatst worden.

 

Interesse in implantaten?

Het specialisme implantologie focust zich op het plaatsen en de zorg van uw implantaten. Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt vele mogelijkheden op het gebied van implantologie. Wilt u meer informatie over verschillende implantaten zoals een brug, een kroon of een compleet nieuw gebit? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Ons team helpt u graag!

 

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.