Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Implantaten voor een stralend gebit

Ontbreken er tanden of kiezen in uw gebit of vindt u het moeilijk om nog te kunnen genieten van eten en drinken omdat u last heeft van uw gebit? Dan bent u bij Kliniek Tandeheelkunde Sneek aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van implantologie in Noord-Nederland en onze tandarts implantoloog Frank Post is specialist in het plaatsen van implantaten. Implantaten kunnen geplaatst worden waar tanden en kiezen ontbreken en vervangen tevens de natuurlijke tandwortel.

Samen met u bekijken we de mogelijkheden en zoeken we naar de beste oplossing zodat u weer kan genieten van een stralende lach. Een mooie lach is tenslotte het visitekaartje van uw gezicht!

 

Soorten implantaten

Implantaten kunnen op verschillende manieren geplaatst worden, bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van een brug of kroon. Bruggen en kronen kunnen een goede oplossing zijn wanneer u één of meerdere tanden of kiezen mist. Het is zelfs mogelijk om een volledig nieuw gebit op basis van implantaten te plaatsen. Implantaten zorgen ervoor dat u weer zorgeloos kunt genieten en u met gemak weer alles kunt eten.

 

Wanneer is een behandeling met implantaten mogelijk?  

In principe kan bij iedereen met volgroeid kaakbot, vanaf ongeveer achttien jaar, een implantaat worden geplaatst. Nadat één of meerdere implantaten in het kaakbot zijn verankerd, plaatst de tandarts hierop de kroon, brug of prothese. In een aantal gevallen kan het nodig zijn om een klein deel van het tandvlees boven de implantaat te verwijderen. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving. Na het plaatsen van de implantaten is het zeer belangrijk om deze goed te onderhouden door middel van de dagelijkse mondverzorging en natuurlijk de periodieke tandartscontroles. Om in aanmerking te komen voor een behandeling met implantaten staan er een aantal voorwaarden centraal:

  • Om de implantaten te kunnen verankeren moet u voldoende kaakbot hebben.
  • Uw kaakbot moet gezond zijn.
  • Het tandvlees in het gebit moet gezond zijn. Wanneer er sprake is van een tandvleesontsteking, wordt deze eerst behandeld.

 

Het plaatsen van implantaten

Wij werken samen met verschillende leveranciers van implantaten, zoals Nobel Biocare en Astra. Zo kunnen wij u verzekeren dat de behandeling en de implantaten aansluiten bij uw wensen en budget. Het plaatsen van de implantaten gebeurt bij ons in de eigen praktijk. Naast het plaatsen van bruggen en kronen werken wij ook met een klikgebit of kunt u kiezen voor de revolutionaire Teeth-in-an-Hour techniek, waarbij uw nieuwe tanden en kiezen in één behandeling geplaatst worden.

 

Interesse in implantaten?

Het specialisme implantologie focust zich op het plaatsen en de zorg van uw implantaten. Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt vele mogelijkheden op het gebied van implantologie. Wilt u meer informatie over verschillende implantaten zoals een brug, een kroon of een compleet nieuw gebit of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij staan graag voor u klaar!

 

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.