Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Tandimplantaat bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Tandimplantaten kunnen een ideale oplossing zijn voor mensen die op zoek zijn naar een permanente vervanging van tanden of kiezen. Onze specialist tandarts-implantoloog Frank Post bezorgt u uw stralende lach weer terug in een behandeling die u minimaal ongemak verzorgt. Voorafgaand aan de behandeling kijken we samen naar uw gebit en bieden wij u de beste mogelijkheden voor de behandeling. Zo kunt u kiezen voor een kroon of brug, maar ook kunt u kiezen om uw volledige gebit te laten vervangen door implantaten of een klikgebit. Een geheel nieuw gebit met implantaten kan gerealiseerd worden met de revolutionaire techniek ‘teeth-in-an-hour’. Een stralende glimlach in slechts één uur. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in de praktijk.

  

Het plaatsen van implantaten

Het plaatsen van implantaten hoeft tegenwoordig niet meer voor langdurig ongemak te zorgen. Een plaatselijke verdoving zorgt er voor dat u geen pijn voelt tijdens de behandeling. Tandimplantaten worden gemaakt van titanium, dit is een metaal wat makkelijk wordt geaccepteerd door het lichaam. De implantaten lijken op kleine schroefjes, die verankert worden in uw kaakbot. Zo vervangen zij de natuurlijke tandwortel en zijn uw nieuwe tanden en kiezen net zo sterk als uw natuurlijke tanden en kiezen. Het duurt ongeveer 6 tot 12 weken voor uw implantaten helemaal zijn vastgegroeid. Tot die tijd is het belangrijk om voorzichtig om te gaan met eten en drinken. Wanneer u goed voor uw implantaten zorgt kunnen deze jarenlang mee. Behandel uw nieuwe gebit op implantaten net als u uw eigen tanden zou behandelen, poets ze dus goed! Het plaatsen van implantaten bieden wij aan vanaf de leeftijd van 18 jaar oud. Het kaakbot is op deze leeftijd pas uitgegroeid, waardoor deze behandeling eerder niet mogelijk is. Wilt u deze behandeling ondergaan maar ervaart u angst bij een tandartsbezoek? Dan kunt u wellicht gebruik maken van een behandeling onder volledige narcose. Zo krijgt u niets mee van de behandeling en wordt u wakker met een stralend nieuw gebit. Een goede gezondheid van uw mond is essentieel voor de behandeling. Zo kan worden voorkomen dat er complicaties optreden tijdens of na de behandeling. Wij kunnen u helpen bij iedere stap van dit proces, en adviseren u graag over uw mogelijkheden. Kom langs of neem contact op voor meer informatie.

 

Interesse in implantaten?

Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd in het plaatsen van tandimplantaten. Bij ons bent u zeker dat u in goede handen bent en de behandeling wordt uitgevoerd door een specialist. Zo maken wij voor iedereen een mooi en stralend gebit mogelijk, zodat u weer zorgeloos kunt lachen. Wij bekijken graag samen met u alle mogelijkheden, kom daarom langs in onze praktijk, of neem contact op via de website. Voor iedereen bieden wij advies op maat, zodat u altijd de beste keuze maakt.

 

 

 

Voor meer informatie download de brochure.