Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Tandimplantaat bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Tandimplantaten kunnen een ideale oplossing zijn voor mensen die op zoek zijn naar een permanente vervanging van ontbrekende tanden of kiezen. Onze specialist tandarts-implantoloog Frank Post geeft u weer een stralende lach door middel vaneen behandeling die u zo weinig mogelijk ongemak bezorgt. Voorafgaand aan de behandeling kijken we samen naar uw gebit en stemmen we de behandeling af op uw wensen. Er zijn verschillende mogelijkheden en opties.  Zo kunt u gaan voor een kroon of brug. Een andere mogelijkheid is om uw volledige gebit te laten vervangen door implantaten of een klikgebit. Een geheel nieuw gebit met implantaten kan gerealiseerd worden met de revolutionaire techniek ‘teeth-in-an-hour’. Oftewel een stralende glimlach in slechts één uur. Voor meer informatie over de behandelingen kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in de praktijk.

 

Het plaatsen van implantaten

Het plaatsen van implantaten hoeft tegenwoordig niet meer voor langdurig ongemak te zorgen. Een plaatselijke verdoving zorgt ervoor dat u geen pijn ervaart tijdens de behandeling. Tandimplantaten worden gemaakt van titanium. Dit is een metaal dat makkelijk wordt geaccepteerd door het lichaam. De implantaten lijken op kleine schroefjes die verankerd worden in uw kaakbot. Zo vervangen zij de natuurlijke tandwortel en zijn uw nieuwe tanden en kiezen net zo sterk als uw natuurlijke gebit. In de eerste 6 tot 12 weken is het belangrijk om voorzichtig te eten en drinken, de implantaten zijn dan nog niet volledig vastgegroeid. Wanneer u goed voor uw implantaten zorgt kunnen deze jarenlang mee. Behandel daarom uw nieuwe gebit met implantaten net als u uw eigen tanden zou behandelen. Het is aangeraden uw tanden goed te blijven poetsen! Het plaatsen van implantaten bieden wij aan vanaf 18 jaar. Het kaakbot is op deze leeftijd pas uitgegroeid, waardoor deze behandeling eerder niet mogelijk is. Wilt u deze behandeling ondergaan, maar heeft u last van angst voor een tandartsbezoek? Dan kunt u gebruik maken van een behandeling onder volledige narcose. Onder narcose krijgt u niets mee van de behandeling en wordt u wakker met een stralend nieuw gebit. Een goede gezondheid van uw mond is essentieel voor de behandeling. Zo kan worden voorkomen dat er complicaties optreden tijdens of na de behandeling. Wij kunnen u helpen bij iedere stap van dit proces en wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Kom langs in onze praktijk of neem contact op voor meer informatie.

.

 

Interesse in implantaten?

Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd in het plaatsen van tandimplantaten. Bij ons bent u dan ook gegarandeerd in goede handen. De behandeling wordt uitgevoerd door een specialist. Wij zorgen ervoor dan iedereen weer een mooi, stralend gebit kan krijgen en weer zorgeloos kan lachen. Wij bekijken graag samen met u alle mogelijkheden. Kom daarom langs in onze praktijk of neem contact op via de website. Voor iedereen bieden wij advies op maat, zodat u altijd de beste keuze maakt.