Gebitsrenovatie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Neem contact op

Gebitsrenovatie bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Heeft u last van ontbrekende, scheef staande, gele tanden of een spleetje tussen uw tanden? Om verschillende redenen kan het zijn dat u een totale gebitsrenovatie nodig heeft. Kliniek Tandheelkunde Sneek beschikt over een team van experts die u graag uw mooie lach weer teruggeven door één van onze esthetische behandelingen. Wanneer u last heeft van meerdere elementen die er voor zorgen dat u niet tevreden bent over uw gebit, dan kan een complete gebitsrenovatie de oplossing voor u zijn. Bijvoorbeeld wanneer oude kronen of bruggen aan vervanging toe zijn, of wanneer u lang niet bij de tandarts bent geweest en de toestand van uw gebit hierdoor verslechterd is. Ook ontbrekende tanden en kiezen kunnen reden zijn om een gebitsrenovatie te overwegen. Kliniek Tandheelkunde Sneek adviseert u graag over de mogelijkheden die het beste passen bij uw situatie.

 

Behandelingen voor gebitsrenovatie

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek beschikken wij over de nieuwste technieken op het gebied van gebitsrenovaties. Zo kunnen wij u de beste behandeling bieden voor het herstel van uw gebit. We kunnen uw gebit voorzien van facings, kronen, bruggen, gedeeltelijke of gehele prothese, implantaten en we kunnen uw tanden bleken. Ook wanneer u tanden of kiezen mist kunt u terecht bij onze praktijk. Wij zoeken samen met u altijd de beste oplossing die past bij uw situatie. Bijvoorbeeld een gedeeltelijke of volledige prothese, bruggen, kronen of implantaten. Iedere oplossing biedt verschillende voordelen.

 

Hoe werkt een gebitsrenovatie?

Wanneer u kiest voor een gebitsrenovatie bij Kliniek Tandheelkunde Sneek vindt er voorafgaand een uitgebreid consult plaats. Hierbij kijken wij naar de staat van uw gebit, wat de problemen zijn en bespreken we de mogelijke oplossingen met u. Er wordt een behandelplan opgesteld welke zorgvuldig met u wordt besproken. Als het behandelplan aansluit bij uw wensen, gaan we aan de slag en plannen we een afspraak in.

 

Gebitsrenovatie

Door een gebitsrenovatie worden uw tanden en kiezen hersteld door middel van:

 

Gebitrenovatie onder volledige narcose

Veel mensen ervaren in meerdere of mindere mate angst voor de tandarts. Wanneer dit bij u het geval is kunt u kiezen voor gebitsrenovatie onder volledige narcose. Zo krijgt u niets mee van de behandeling en voelt u geen pijn. Vooral wanneer u bijvoorbeeld door angst al jaren niet meer naar de tandarts bent geweest kan dit een uitkomst zijn. Wij zijn de eerste Kliniek in Noord-Nederland die de behandeling onder volledige narcose uitvoeren.

 

Interesse in een gebitsrenovatie?

Kliniek Tandheelkunde Sneek kan uw gebit verbeteren en renoveren. Ook kunnen wij tanden bleken, facings of tanden toevoegen. Interesse? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Onze experts adviseren en helpen u graag om uw stralende glimlach terug te krijgen.