Gebitsrenovatie
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?

Gebitsrenovatie bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Heeft u last van scheef staande of gele tanden of een spleetje tussen uw tanden? Dan kan Kliniek Tandheelkunde Sneek snel, gemakkelijk en pijnloos uw gebit renoveren..

 

Behandelingen voor gebitsrenovatie

Om gebreken aan uw gebit te herstellen, uw tanden te voorzien van facings of uw tanden te bleken beheerst het team van Kliniek Tandheelkunde Sneek de nieuwste technieken op het gebied van gebitsrenovaties. Mist u één of meerdere tanden of kiezen? Dan kunt u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek terecht voor een passende oplossing in de vorm van gedeeltelijke- of volledige protheses, kronen, bruggen of implantaten.

 

Hoe werkt een gebitsrenovatie?

Voorafgaand aan een gebitsrenovatie bij Kliniek Tandheelkunde Sneek vind er een uitgebreid consult plaats. Hier wordt gekeken naar de staat van uw gebit en hoe wij u kunnen helpen om uw gebit weer te laten stralen. Er wordt een behandelplan opgesteld welke zorgvuldig met u wordt besproken. Als dat aansluit bij uw wensen, gaan we aan de slag en plannen we een afspraak in.

 

Interesse in een gebitsrenovatie?

Kliniek Tandheelkunde Sneek kan uw gebit verbeteren en renoveren. Ook kunnen wij tanden blekenfacings of tanden toevoegen. Interesse? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.