Gebitsrenovatie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Neem contact op

Gebitsrenovatie bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Heeft u last van ontbrekende, scheef staande, gele tanden of een spleetje tussen uw tanden? Om verschillende redenen kan het zijn dat u een totale gebitsrenovatie nodig heeft. Zo zou een aanleiding voor een gebitsrenovatie kunnen zijn dat u veel oude kronen en bruggen heeft welke aan vervanging toe zijn. Of wanneer u een lange tijd niet bij de tandarts bent geweest waardoor de toestand van uw gebit verslechterd is of er een aantal tanden en kiezen in uw gebit ontbreken. Een gebitsrenovatie kan dit voor u oplossen. Kliniek Tandheelkunde Sneek renoveert gemakkelijk en pijnloos uw gebit.

 

Behandelingen voor gebitsrenovatie

Kliniek Tandheelkunde Sneek beheerst de nieuwste technieken op het gebied van gebitsrenovaties. Zo kunnen wij optimaal zorg dragen voor het herstellen van uw gebit, uw tanden te voorzien van facings of uw tanden te bleken. Ook wanneer u één of meerdere tanden of kiezen mist kunt u terecht bij ons in de Kliniek. Samen met u zoeken we een passende oplossing in de vorm van gedeeltelijke- of volledige protheses, bruggen, kronen of implantaten.

 

Hoe werkt een gebitsrenovatie?

Wanneer u kiest voor een gebitsrenovatie bij Kliniek Tandheelkunde Sneek vindt er voorafgaand een uitgebreid consult plaats. Tijdens dit consult wordt er gekeken naar de staat van uw gebit en op welke manier wij u kunnen helpen om uw gebit weer te laten stralen. Er wordt een behandelplan opgesteld welke zorgvuldig met u wordt besproken. Als het behandelplan aansluit bij uw wensen, gaan we aan de slag en plannen we een afspraak in.

 

Gebitsrenovatie

Door een gebitsrenovatie worden uw tanden en kiezen hersteld door middel van:

 

Gebitrenovatie onder volledige narcose

Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt ook de optie om een gebitsrenovatie onder volledige narcose uit te voeren. Dit kan een uitkomst zijn wanneer u bijvoorbeeld angst voor een specifieke behandeling heeft of wanneer u door angst al jaren niet meer bij de tandarts bent geweest. Wij zijn de eerste Kliniek in Noord-Nederland die de behandeling onder volledige narcose uitvoeren.

 

Interesse in een gebitsrenovatie?

Kliniek Tandheelkunde Sneek kan uw gebit verbeteren en renoveren. Ook kunnen wij tanden bleken, facings of tanden toevoegen. Interesse? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!


Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.