Analyse Kliniek Tandheelkunde Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840

Gebitsanalyse bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Het uitvoeren van een gebitsanalyse is de eerste stap op weg naar een mooie stralende lach. Om u te verzekeren van het beste advies voor uw gebit, in combinatie met goede mondzorg, zijn wij gestart met een (pijnloze) gebitsanalyse. Tijdens de gebitsanalyse kunnen eventueel röntgenfoto’s, gebitsafdrukken en digitale foto’s van uw gebit gemaakt worden. Door middel van deze gegevens krijgen onze medewerkers een goed beeld van uw gebit en kunnen we gezamenlijk met afstemmen wat eventuele vervolgstappen zijn. De vervolgstappen worden opgenomen in een behandelplan die voor u persoonlijk op maat wordt gemaakt. Een stralend gebit en een mooie lach is immers het visitekaartje van uw gebit.

 

Gebitsanalyse eerste stap op weg naar een mooi gebit

Naar aanleiding van de gebitsanalyse wordt er voor u een persoonlijk behandelplan opgesteld. In dit behandelplan wordt gekeken welke stappen er ondernomen kunnen worden om uw gebit te verbeteren. Als u het behandeltraject heeft goedgekeurd gaan we samen het behandeltraject in en zal de vervolg afspraak worden ingepland.

 

Angst voor de tandarts

Vindt u een bezoek aan de tandarts onplezierig, of heeft u zelfs angst voor een bezoek aan de tandarts? Wij weten hoe onprettig dit kan zijn. Maar wees gerust u bent niet de enige. Maar liefst 80% van de Nederlanders heeft weleens angst ervaren tijdens een behandeling. Onze Kliniek is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. In samenwerking met u kan een plan worden opgesteld waarin we samen met u stap voor stap doornemen wat er gaat gebeuren, met als doel om uw angsten weg te nemen.

 

Behoefte aan een gebitsanalyse?

Heeft u behoefte aan goede mondzorg en een goed gebit? Maak dan een afspraak met Kliniek Tandheelkunde Sneek voor een gebitsanalyse. Wij zetten graag onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze voor u in om samen op weg te gaan naar een gezond gebit. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.