Analyse Kliniek Tandheelkunde Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840
Stuur een mail

Gebitsanalyse bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

De eerste stap in het traject naar een mooi gebit is een uitgebreide gebitsanalyse. Een gebitsanalyse helpt ons om u het beste advies te geven. Zo kunnen we u voorzien van de mondzorg dat uw gebit nodig heeft. Aan de hand van de analyse en met behulp van röntgenfoto’s, gebitsafdrukken en digitale foto’s van uw gebit stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Hierdoor krijgen we een goed en compleet beeld van uw gebit. Na de gebitsanalyse spreken wij samen met u eventuele vervolgstappen af. Een stralend gebit en een mooie lach is immers het visitekaartje van uw gezicht! 

 

Gebitsanalyse eerste stap op weg naar een mooi gebit 

Aan de hand van de gebitsanalyse stellen wij voor u een persoonlijk behandelplan op. In dit plan wordt gekeken welke stappen er gezet kunnen worden om uw gebit te verbeteren. Samen bespreken we mogelijke vervolgstappen en plannen we, na uw goedkeuring op het behandeltraject, een vervolgafspraak met u in. Zo weet u precies waar u aan toe bent voordat we de behandelingen starten.

 

Angst voor de tandarts 

Vindt u een bezoek aan de tandarts niet fijn of ervaart u zelfs angst tijdens een bezoek aan de tandarts? Onze specialisten begrijpen uw angst. Het is iets dat vaker voorkomt dan u denkt. Maar liefst 80% van de Nederlanders heeft wel eens angst ervaren tijdens een controle of behandeling bij de tandarts. Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst. Wanneer u aangeeft dat u zich niet fijn voelt tijdens een tandartsbezoek of angst ervaart, kijken we samen met u wat we daaraan kunnen doen. Tijdens uw controle of behandeling plannen wij extra tijd voor u in. Samen met u nemen we stap voor stap door wat er gaat gebeuren. Zo weet u precies welke handelingen worden uitgevoerd en doen we er alles aan om uw angst te verminderen.

 

Behoefte aan een gebitsanalyse? 

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek weten we dat iedereen behoefte heeft aan goede mondzorg en een goed gebit. Maak daarom een afspraak voor een gebitsanalyse! Wij zetten graag onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze voor u in, om u te voorzien van een gezond en stralend gebit. Neem vandaag contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!