Analyse Kliniek Tandheelkunde Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840
Stuur een mail

Gebitsanalyse

De eerste stap in het traject naar een mooi gebit is een uitgebreide gebitsanalyse. Door een gebitsanalyse kunnen wij u het beste advies geven. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw gebit de zorg krijgt die het nodig heeft. Door middel van het maken van röntgenfoto’s, gebitsafdrukken en digitale foto’s van uw gebit stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op. Hierdoor krijgen we een goed en compleet beeld van uw gebit. Na de gebitsanalyse spreken wij samen met u, wanneer het nodig is, de vervolgstappen af. Een stralend gebit en een mooie lach is immers het visitekaartje van uw gezicht!   

 

Gebitsanalyse eerste stap op weg naar een mooi gebit 

Aan de hand van de gebitsanalyse stellen wij voor u een persoonlijk behandelplanop. In dit plan wordt gekeken welke stappen er gezet kunnen worden om uw gebit te verbeteren. Samen bespreken we mogelijke vervolgstappen en plannen we na akkoord, een vervolgafspraak in. Het is fijn dat u daarbij precies weet waar u aan toe bent voordat we de behandelingen starten.

 

Angst voor de tandarts 

Vindt u een bezoek aan de tandarts niet fijn of ervaart u  angst tijdens een bezoek aan de tandarts? We begrijpen uw angst. Het is iets wat vaker voorkomt dan u denkt. Maar liefst 80% van de Nederlanders heeft wel eens angst ervaren tijdens een controle of behandeling bij de tandarts. Wanneer u aangeeft dat u zich niet fijn voelt tijdens een tandartsbezoek of angst ervaart, gaan we samen kijken wat we daaraan kunnen doen Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst. Tijdens uw controle of behandeling plannen we extra tijd voor u in. Samen met u nemen we stap voor stap door wat er gaat gebeuren, zo weet u precies welke handelingen worden uitgevoerd. We doen er alles aan om uw angst te verminderen, zodat u zich op u gemak voelt tijdens de behandeling.

 

 

Behoefte aan een gebitsanalyse? 

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek weten we dat iedereen behoefte heeft aan goede mondzorg en een goed gebit. Maak daarom een afspraak voor een gebitsanalyse! Wij zetten graag onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze voor u in, om ervoor te zorgen dat u een gezond en stralend gebit heeft. Neem contactop met Kliniek Tandheelkunde Sneek voor antwoord op uw vragen of om een afspraak te maken. Wij helpen u graag!