Analyse Kliniek Tandheelkunde Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840
Stuur een mail

Gebitsanalyse bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

De eerste stap in het traject naar een mooi gebit is een uitgebreide gebitsanalyse. Door een gebitsanalyse voorzien wij u van het beste advies, wat zich uit in de juiste mondzorg. Aan de hand van de analyse en met behulp van röntgenfoto’s, gebitsafdrukken en digitale foto’s van uw gebit stellen wij een persoonlijk behandelplan opHierdoor krijgen wij een goed en compleet beeld van uw gebitNa de gebitsanalyse stemmen wij samen met u eventuele vervolgstappen af. Een stralend gebit en een mooie lach is immers het visitekaartje van uw gebit! 

 

Gebitsanalyse eerste stap op weg naar een mooi gebit 

Aan de hand van de gebitsanalyse stellen wij voor u een speciaalbehandelplan op. In dit plan wordt gekeken welke gerichte stappen er gezet kunnen worden om uw gebit te verbeteren. Samen bespreken we mogelijke vervolgstappen en plannen wena goedkeuring van het behandeltrajecteen vervolgafspraak in. Zo weet u precies waar u aan toe bent! 

 

Angst voor de tandarts 

Vindt u een bezoek aan de tandarts niet fijn, of ervaart u zelfs angsttijdens een bezoek aan de tandarts? Onze specialisten begrijpen uw angst, het is iets dat vaker voorkomt dan u denkt. een veelvoorkomend probleem. Maar liefst 80% van de Nederlanders heeft wel eens angst ervaren tijdens een controle of behandeling. Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angstWanneer u bij ons aangeeft dat u zich niet fijn voelt tijdens een tandartsbezoek of angst ervaart, kijken we samen met u wat we daaraan kunnen doenTijdens uw controle of behandeling plannen wij extra tijd voor u in. Samen met u nemen we stap voor stap door wat er gaat gebeuren. Zo weet u exact welke handelingen worden uitgevoerd met als doel het wegnemen van uw angst. 

 

Behoefte aan een gebitsanalyse? 

Wij van Kliniek Tandheelkunde Sneek weten dat iedereen behoefte heeft aan goede mondzorg en een goed gebit. Maak daarom direct een afspraak voor een gebitsanalyse! Wij zetten graag onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze voor u in, om u te voorzien van een gezond en stralend gebit. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!