Analyse Kliniek Tandheelkunde Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840
Stuur een mail

Gebitsanalyse bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

De eerste stap in het traject naar een mooie glimlach is een uitgebreide gebitsanalyse. Op deze manier kunnen wij u voorzien van het beste advies en kunnen wij u verzekeren van de juiste mondzorg. Tijdens de gebitsanalyse kunnen er röntgenfoto’s, gebitsafdrukken en digitale foto’s van uw gebit gemaakt worden. Dankzij deze analyse krijgen wij een goed en compleet beeld van uw gebit en kunnen we, aan de hand van de gegevens, een duidelijk en persoonlijk behandelplan opstellen en samen met u afstemmen wat eventuele vervolgstappen zijn. Een stralend gebit en een mooie lach is immers het visitekaartje van uw gebit!

 

Gebitsanalyse eerste stap op weg naar een mooi gebit

Aan de hand van de gebitsanalyse stellen wij voor u een persoonlijk behandelplan op. In dit plan wordt gekeken welke stappen er gezet kunnen worden om uw gebit te verbeteren. Samen bespreken we diten starten we na goedkeuring met het behandeltraject en plannen we een vervolgafspraak in. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

 

Angst voor de tandarts

Vindt u een bezoek aan de tandarts onprettig, of heeft u zelfs angst voor een bezoek aan de tandarts? Wij begrijpen deze angst volkomen en dit is ook zeker niet raar. Maar liefst 80% van de Nederlanders heeft wel eens angst ervaren tijdens een tandartsbehandeling. Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Wanneer u bij ons aangeeft dat u zich onprettig voelt tijdens een tandartsbezoek of angst ervaart, stellen wij samen met u een behandelplan op. Samen met u nemen we stap voor stap door wat er gaat gebeuren. Zo weet u exact welke handelingen worden uitgevoerd met als doel het wegnemen van uw angst.

 

Behoefte aan een gebitsanalyse?

Heeft u behoefte aan goede mondzorg en een goed gebit? Maak dan een afspraak met Kliniek Tandheelkunde Sneek voor een gebitsanalyse! Wij zetten graag onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze voor u in om samen op weg te gaan naar een gezond en stralend gebit. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!