Facings Kliniek Tandheelkunde Sneek
maak een afspraak
0515 430 840
Schrijf u in

Facings behandeling bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Van scheve tanden en spleetjes tot verkleuringen en afgebroken hoekjes. Met behulp van facings kunt u kleine onvolkomenheden aan uw gebit corrigeren en verbeteren en ziet u niets meer van de onvolkomenheden van uw gebit. Een facing is een dun schildje van composiet of porselein die permanent op je tand wordt gezet. De ultradunne facings zijn ideaal voor het witten van uw tanden. Facings zorgen ervoor dat u weer mooie tanden en een stralend gebit krijgt.

 

 

Wat zijn facings?

Facings zijn tandkleurige laagjes vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. De facings worden op een of meerdere tanden geplakt. Facings helpen bij het aanpassen van de vorm of kleur van de tanden. Facings komen in verschillende soorten materialen, de keus voor het materiaal is van een aantal factoren afhankelijk. Composiet is makkelijker aan te brengen en ook weer makkelijker om te herstellen bij eventuele beschadigingen. Porselein is duurder, maar heeft dan ook een langere levensduur waardoor het langer mooi blijft. Een nadeel van porselein is dat de facing in zijn geheel vervangen moet worden wanneer er een beschadiging optreedt. Wanneer u kiest voor een facings behandeling begint deze met een persoonlijk consult. Tijdens dit consult bekijkt een expert van onze Kliniek uw gebit en geeft daarbij advies over de mogelijkheden. Een facings behandeling laat uw gebit er op een snelle manier weer fantastisch uitzien.

 

Hoe voelen facings aan?

Niet alleen zorgt Kliniek Tandheelkunde Sneek ervoor dat een facings behandeling weer zorgt voor een stralend gebit, ook moet het na afloop net zo natuurlijk voelen als uw eigen gebit. De kans is aannemelijk dat u in het begin wel even moet wennen, bijvoorbeeld wanneer uw tanden met behulp van facings langer zijn gemaakt. Dit zult u vlak na de behandeling even merken wanneer uw weer voor het eerst gaat praten.

 

Eten met facings

Facings kunt u behandelen net zoals uw eigen tanden. U kunt alles eten maar wees wel voorzichtig met het kauwen op harde vlakken, zoals pennen, zuurtjes of het afscheuren van tape of plakband. Dit kan namelijk de facings beschadigen.

 

Interesse in facings?

Kliniek Tandheelkunde Sneek verzorgt vertrouwd en professioneel uw facings behandeling. Zo krijgt u uw mooie gebit weer terug. Heeft u interesse in een facings behandeling of wilt u meer informatie? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.