Facings Kliniek Tandheelkunde Sneek
maak een afspraak
0515 430 840

Facings behandeling bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Van scheve tanden en spleetjes, tot verkleuringen en afgebroken hoekjes. Met facings kunt u kleine onvolkomenheden aan uw gebit corrigeren. Door het plaatsen van facings ziet u niets meer van de onvolkomenheden van uw gebit. Een facing is een dun schildje van composiet of porselein die permanent op je tand wordt gezet. Zo krijgt u weer mooie tanden en een stralend gebit. De ultradunne facings zijn ideaal voor het witten van uw tanden.

 

 

Wat zijn facings?

Facings zijn tandkleurige laagjes vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. De facings worden op een of meerdere tanden geplakt. Door de behandeling kan de vorm of de kleur van een tand worden aangepast. De keuze voor het materiaal van de facings is van een aantal factoren afhankelijk. Composiet is makkelijker aan te brengen en heeft als voordeel dat het makkelijk te herstellen is. Porselein is duurder, maar blijft langer mooi en heeft een langere levensduur. Het nadeel bij porselein is dat bij een beschadiging de facing in het geheel moet worden vervangen. Elke facings behandeling begint met een persoonlijk consult, waarin een expert van Kliniek Tandheelkunde Sneek uw gebit bekijkt en u adviseert over de mogelijkheden. Door het aanbrengen van facings kan jouw gebit er op en snelle manier weer fantastisch uitzien.

 

Hoe voelen facings aan?

Wij zorgen ervoor dat de facings die worden geplaatst net zo natuurlijk voelen als uw eigen gebit. Het kan zijn dat je er in het begin even aan moet wennen. Als jouw tanden met behulp van facings langer zijn gemaakt dan merk je dat als je vlak na de behandeling weer voor het eerst gaat praten. 

 

Eten met facings

Facings kun je behandelen net zoals je eigen tanden. Je kunt dus alles eten maar je moet wel voorzichtig zijn met het kauwen op harde vlakken zoals, pennen, zuurtjes of het afscheuren van tape of plakband. Hierdoor kunnen de facings worden beschadigd.

 

Interesse in facings?

Kliniek Tandheelkunde Sneek verzorgt vertrouwd en professioneel uw facings behandeling. Zo krijgt u uw mooie gebit weer terug. Heeft u interesse in een facings behandeling of wilt u meer informatie? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.