Vrouw tand spiegel
maak een afspraak
0515 430 840

Facings behandeling bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Kleine onvolkomenheden aan uw gebit corrigeren? Dit kan met een facings behandeling van Kliniek Tandheelkunde Sneek. Zo krijgt u weer mooie tanden en een stralend gebit. Ook zijn de ultradunne facings ideaal voor het witten van uw tanden.

 

 

Wat zijn facings?

Facings zijn tandkleurige laagjes vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. De tandarts van Kliniek Tandheelkunde Sneek plakt het vulmateriaal op de tand om de vorm of kleur van de tand te aan te passen. Ook spleetjes opvullen, afgebroken hoekjes repareren, gele of bruine tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren is mogelijk met facings.

 

Een facings behandeling begint met een persoonlijk gesprek

Elke facings behandeling begint met een persoonlijk consult, waarin een expert van Kliniek Tandheelkunde Sneek uw gebit bekijkt en u adviseert over de mogelijkheden. Bij een facings behandeling zijn twee verschillende mogelijkheden: een composiet of een porseleinen facing. Afhankelijk van uw situatie zal één van de twee mogelijkheden worden toegepast.

 

Interesse in facings?

Kliniek Tandheelkunde Sneek verzorgt vertrouwd en professioneel uw facings behandeling. Zo krijgt u uw mooie gebit weer terug. Heeft u interesse in een facings behandeling of wilt u meer informatie? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.