Tanden bleken Kliniek Tandheelkunde Sneek
Wilt u weer stralende
witte tanden?
Maak een afspraak

Esthetische tandheelkunde

Bent u niet tevreden met het gebit dat u nu heeft? Naast de reguliere tandheelkundige zorg kunt u bij ons terecht voor behandelingen op het gebied van esthetische tandheelkunde, oftewel ‘mooi makers’ zoals wij het zelf vaak noemen. Met facings kunnen wij bijvoorbeeld heel eenvoudig uw scheve of verkleurde tanden maskeren of kleine onvolkomenheden onzichtbaar maken. Het resultaat oogt heel natuurlijk en sluit perfect aan bij de vorm en kleur van uw andere gebitselementen. Wilt u uw hele gebit opfrissen met esthetische tandheelkunde? Dan is ‘in house bleaching’ ofwel tanden bleken een uitstekende optie. Wij werken met een whitening systeem dat bewezen veilig is en een mooi resultaat in de gewenste kleur geeft.

 

Behandelingen esthetische tandheelkunde

Wanneer u niet tevreden bent met uw huidige gebit kunt u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek terecht voor esthetische tandheelkunde om uw gezicht uw mooi lach terug te geven als visitekaartje van uw gezicht. Na het eerste kennismakingsgesprek wordt er aan de hand van de gebitsanalyse en uw wensen een behandelplan gemaakt die in overleg met u wordt uitgevoerd. Kliniek Tandheelkunde Sneek voert de volgende esthetische tandheelkundige behandelingen in de eigen kliniek uit:

 

Interesse in esthetische tandheelkunde?

Heeft u onvolkomenheden aan uw gebit waar u ontevreden over bent? Neem dan contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek voor een afspraak. Heeft u zich nog niet bij ons ingeschreven? Dan kunt u dit ook online bij ons doen.