Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Esthetische mondzorg behandelingen

Esthetische tandheelkunde kan een uitkomst voor u zijn wanneer u niet tevreden met uw gebit bent. Hoewel esthetische tandheelkunde zich focust op het verbeteren van uw gebit, mond en lach, gaat het niet alleen om het uiterlijk en het mooi maken van uw gebit. Esthetische tandheelkunde draagt ook bij aan verbeteren van uw zelfvertrouwen. Uw gebit staat bij Kliniek Tandheelkunde Sneek voorop, zo is het mogelijk om uw tanden te laten bleken of te kiezen voor een facings behandeling zodat u weer een stralend gebit krijgt. Wij streven naar een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat.

 

Tanden bleken

Wanneer u niet tevreden bent met de kleur van uw tanden, door bijvoorbeeld vergeling, dan kunt u uw tanden laten bleken bij ons in de Kliniek. Dankzij ons professioneel whitening systeem krijgt u binnen een uur weer stralend witte tanden. Dankzij een halogeen lamp en speciale whitening gel gebeurt het tandenbleken veilig en effectief.

 

Witte vullingen

Bent u niet blij bent met uw amalgaam vulling? Dan kunnen wij ze vervangen door witte vullingen. De porseleinen of composiet vullingen zijn wit en vallen daardoor minder op dan de amalgaam vullingen. Het vervangen van vullingen is een esthetische mondzorg behandeling waarmee u uw lach weer terugkrijgt!

 

Facings behandeling

Facings zijn ideaal voor het witten van uw tanden, het repareren van afgebroken hoekjes en het maskeren van scheve tanden. Een facing is een schildje van porselein om onvolkomenheden aan uw gebit te maskeren.

 

Gebitsrenovatie

U kunt kiezen voor een gebitsrenovatie wanneer u bijvoorbeeld last heeft van een spleetje tussen uw tanden of wanneer uw tanden scheef staan. Met behulp van de nieuwste technieken krijgt u dankzij een gebitsrenovatie weer een prachtig gebit. Deze esthetische mondzorg behandeling is snel, eenvoudig en pijnloos. 

 

Interesse in tanden bleken of een gebitsrenovatie?

Heeft u interesse in een van bovenstaande behandelingen? Wij verzorgen graag uw esthetische mondzorg behandeling. Dankzij onze witte vullingenfacings of een tanden bleek behandeling krijgt u weer een stralend wit gebit. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek, dé tandartsenpraktijk in Sudwest-Fryslan. Wij geven u graag uw glimlach terug als visitekaartje van uw gezicht.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.