Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht

Esthetische mondzorg behandelingen

Bent u niet tevreden met uw huidige gebit? Dan biedt esthetische tandheelkunde een uitkomst voor u. Esthetische tandheelkunde focust zich op het verbeteren van uw gebit, mond en lach. Esthetische tandheelkunde gaat niet alleen om het uiterlijk en het mooi maken vak uw gebit, maar het verbeterd ook uw zelfvertrouwen. Bij ons in de Kliniek draait alles om uw gebit. Zo is het mogelijk om uw tanden te bleken of te kiezen voor facings voor een stralend gebit. Wij streven naar een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat.

 

Tanden bleken

Bent u niet tevreden met de kleur van uw tanden? U kunt snel weer stralend witte tanden krijgen door uw tanden te laten bleken. Wij gebruiken voor het bleken van tanden een professioneel whitening systeem. Uw tanden worden veilig en effectief witter gemaakt met behulp van een halogeen lamp en whitening gel.

 

Witte vullingen

Bent u niet blij bent met uw amalgaam vulling? Dan kunnen wij ze vervangen door witte vullingen. De porseleinen of composiet vullingen zijn wit en vallen daardoor minder op dan de amalgaam vullingen. Het vervangen van vullingen is een esthetische mondzorg behandeling waarmee u uw lach weer terugkrijgt!

 

Facings behandeling

Een facing is een schildje van porselein om onvolkomenheden aan uw gebit te maskeren. Facings zijn ideaal voor het witten van uw tanden, het repareren van afgebroken hoekjes en het maskeren van scheve tanden.

 

Gebitsrenovatie

Heeft u last van een spleetje tussen uw tanden of staan uw tanden scheef? Met een gebitsrenovatie krijgt u met behulp van de nieuwste technieken weer een mooi gebit. Deze esthetische mondzorg behandeling is snel, eenvoudig en pijnloos.

 

Interesse in tanden bleken of een gebitsrenovatie?

Wij verzorgen graag uw esthetische mondzorg behandeling. Met onze witte vullingen, facings of een tanden bleek behandeling krijgt u weer een stralend wit gebit. Heeft u interesse? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. De tandartsenpraktijk in Sudwest-Fryslan. Wij geven u graag uw glimlach terug als visitekaartje van uw gezicht.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.