Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Esthetische mondzorg behandelingen

Voor esthetische tandheelkunde kunt u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek terecht. Wij bieden u de uitkomst wanneer u niet tevreden bent met uw gebit. Esthetische tandheelkunde focust zich op het verbeteren van uw gebit, mond en lach. Echter gaat het niet alleen om het uiterlijk en het mooi maken van uw gebit, maar draagt het ook bij aan verbeteren van uw zelfvertrouwen. In onze praktijk streven wij naar de beste mondzorg voor een optimaal en natuurlijk resultaat.

 

Tanden bleken

Wilt u uw tanden laten bleken? Dat is mogelijk bij onze kliniek. Door alledaagse voedingsmiddelen zoals koffie, thee en rode wijn kunnen uw tanden verkleuren. Wij kijken met een kritische blik of het bleken van uw tanden een uitkomst biedt. Daarbij zoeken wij naar de geschikte kleur. Met behulp van een professioneel whitening systeem zorgt Kliniek Tandheelkunde Sneek weer voor stralende, witte tanden. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een halogeenlamp en een speciale whitening gel. Door het gebruik van deze materialen is het tandenbleken veilig en effectief. Zijn uw tanden verkleurd en bent u geïnteresseerd in een bleekbehandeling voor witte tanden? Maak dan online een afspraak.

 

Witte vullingen

Zijn bij u amalgaam vullingen geplaatst, maar zou u liever natuurlijke witte vullingen hebben die minder opvallen? Wij kunnen uw vullingen vervangen door witte vullingen van porselein of composiet. Deze vullingen hebben een witte kleur die dichter bij de kleur van uw gebit ligt dan de donkere amalgaam vullingen. Hierdoor vallen de witte vullingen minder op.

 

Facings behandeling

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kunnen wij u voorzien van facings behandelingen. Een facing wordt gebruikt bij het verfraaien van uw gebit. Zo kunnen spleetjes tussen de tanden worden opgevuld, afgebroken hoekjes gerepareerd worden en verkleurde tanden witter worden gemaakt. Een facing biedt een uitstekende mogelijkheid om het gebit te verbeteren.

 

Gebitsrenovatie

Staan uw tanden ontzettend scheef, of heeft u een spleetje tussen uw tanden waar u graag van af wil? Met behulp van innovatieve technieken krijgt u dankzij een gebitsrenovatie  weer een schitterend gebit. Deze esthetische mondzorg behandeling is vlot, eenvoudig en pijnloos.

 

Interesse in tanden bleken of een gebitsrenovatie?

Heeft u interesse in de esthetische behandelingen? Onze specialisten verzorgen graag uw esthetische mondzorg behandeling. Dankzij onze witte vullingenfacings of een tanden bleek behandeling krijgt u weer een prachtig wit gebit. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek, dé tandartsenpraktijk in Súdwest-Fryslân.