Vrouw lacht
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht

Esthetische mondzorg behandelingen

Niet tevreden met uw huidige gebit of zijn uw tanden verkleurd door bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn of antibiotica? Dan kunt u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek terecht voor tanden bleken, gebitsrenovatie en implantaten. Zo is het mogelijk om uw tanden te bleken of te kiezen voor facings voor een stralend gebit. Wij geven u graag uw glimlach terug als visitekaartje van uw gezicht.

 

Tanden bleken in Sneek

Bent u niet tevreden met de kleur van uw tanden?, Dan kunnen wij uw tanden bleken met een professioneel whitening systeem. Binnen één uur loopt u weer naar buiten met een stralend witte lach!

 

Facings behandeling voor een stralend gebit

Facings zijn ideaal voor het corrigeren van onvolkomenheden aan uw gebit, zoals het witten van uw tanden, het repareren van afgebroken hoekjes en het maskeren van scheve tanden. Met een facings behandeling van Kliniek Tandheelkunde Sneek krijgt u weer een stralende lach.

 

Vervangen van uw oude vullingen

Bent u niet blij bent met uw amalgaam vulling? Dan kunnen wij ze vervangen door witte vullingen. De porseleinen of composiet vullingen zijn wit en vallen daardoor minder op dan de amalgaam vullingen. Het vervangen van vullingen is een esthetische mondzorg behandeling waarmee u uw lach weer terugkrijgt!

 

Gebitsrenovatie bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Heeft u last van een spleetje tussen uw tanden of staan uw tanden scheef? Met een gebitsrenovatie van Kliniek Tandheelkunde Sneek krijgt u met behulp van de nieuwste technieken weer een mooi gebit. Deze esthetische mondzorg behandeling is snel, eenvoudig en pijnloos.

 

Interesse in tanden bleken of een gebitsrenovatie?

Kliniek Tandheelkunde Sneek verzorgt graag uw esthetische mondzorg behandeling. Met onze witte vullingen, facings of een tanden bleek behandeling krijgt u weer een stralend wit gebit. Heeft u interesse? Neem vandaag nog contact op. Wij helpen u graag!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.