Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Esthetische mondzorg behandelingen

Esthetische tandheelkunde kan een uitkomst voor u zijn wanneer u niet tevreden met uw gebit bent. Hoewel esthetische tandheelkunde zich focust op het verbeteren van uw gebit, mond en lach, gaat het niet alleen om het uiterlijk en het mooi maken van uw gebit. Esthetische tandheelkunde draagt ook bij aan verbeteren van uw zelfvertrouwen. Uw gebit staat bij Kliniek Tandheelkunde Sneek voorop, zo is het mogelijk om uw tanden te laten bleken of te kiezen voor een facings behandeling zodat u weer een stralend gebit krijgt. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek staat uw gebit voorop, wij streven naar een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat.

 

Tanden bleken

Wie wil er nou geen prachtig gebit en stralend witte tanden? Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen. Uw tanden en kiezen kunnen namelijk verkleuren door het gebruik van alledaagse voedingsmiddelen zoals koffie, thee en rode wijn. Met behulp van een professioneel whitening systeem zorgt Kliniek Tandheelkunde Sneek weer voor gezonde, witte tanden. De behandeling maakt gebruik van een halogeen lamp en speciale whitening gel. Door het gebruik van deze materialen is het tandenbleken veilig en effectief. Zijn uw tanden verkleurd en heeft u interesse in een bleekbehandeling voor witte tanden? Maak dan online een afspraak.

 

Witte vullingen

Zijn bij u amalgaam vullingen geplaatst, maar zou u liever mooie witte vullingen hebben die minder opvallen? Wij kunnen uw vullingen vervangen voor witte vullingen, bijvoorbeeld porselein of composiet vullingen. Deze vullingen hebben een witte kleur die dichter bij de kleur van uw gebit ligt dan de donkere amalgaam vullingen waardoor ze minder opvallen. Deze esthetische mondzorgbehandeling geeft u weer een zelfverzekerd gevoel.

 

Facings behandeling

Is er door een ongelukje een hoekje van uw tand afgebroken, of staat één van uw tanden scheef? Dan is een facings behandeling een ideale manier om dit te verbeteren. Een facing is een porseleinen schildje die oneffenheden in uw gebit kan maskeren. Facings worden ook wel gebruikt om tanden te witten.

 

Gebitsrenovatie

Staan uw tanden erg scheef, of heeft u een spleetje tussen uw tanden waar u graag van af wil? Met behulp van de nieuwste technieken krijgt u dankzij een gebitsrenovatie weer een prachtig gebit. Deze esthetische mondzorg behandeling is snel, eenvoudig en pijnloos.

 

Interesse in tanden bleken of een gebitsrenovatie?

Heeft u interesse in een van bovenstaande behandelingen? Wij verzorgen graag uw esthetische mondzorg behandeling. Dankzij onze witte vullingenfacings of een tanden bleek behandeling krijgt u weer een stralend wit gebit. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek, dé tandartsenpraktijk in Sudwest-Fryslan. Wij geven u graag uw glimlach terug als visitekaartje van uw gezicht.