Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Esthetische mondzorg behandelingen

Voor esthetische mondzorg behandelingen kunt u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek terecht. Wij bieden u een passende oplossing wanneer u niet tevreden bent over het uiterlijk van  uw gebit. Esthetische mondzorg richt zich op het verbeteren van uw gebit, mond en lach. Naast het verbeteren van uw uiterlijk helpt een esthetische behandeling ook bij het verbeteren van uw zelfvertrouwen. Onze medewerkers bieden u de beste mondzorg en streven naar een perfect en natuurlijk ogend eindresultaat wat helemaal bij uw gezicht en uitstraling past.

 

Tanden bleken

Wilt u uw tanden laten bleken voor een mooi wit gebit? Dat bent u aan het juiste adres bij onze kliniek. Door voedingsmiddelen zoals koffie, thee en rode wijn kunnen ervoor zorgen dat uw tanden verkleuren. Wij kijken met een kritische blik of het bleken van uw tanden de juiste oplossing is. Daarbij zoeken wij naar de geschikte kleur die past bij de rest van uw uiterlijk. Met behulp van een professioneel whitening systeem zorgt Kliniek Tandheelkunde Sneek voor stralende, witte tanden. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een halogeenlamp en een speciale whitening gel. Door het gebruik van deze materialen is het tanden bleken in onze kliniek erg veilig en effectief. Zijn uw tanden verkleurd en bent u geïnteresseerd in een bleekbehandeling voor witte tanden? Maak dan gemakkelijk online een afspraak.

 

Witte vullingen

Zijn bij u amalgaam (grijze) vullingen geplaatst, maar wilt u liever natuurlijke witte vullingen hebben, zodat ze minder opvallen? Wij kunnen uw grijze vullingen vervangen door witte vullingen van porselein of composiet. Deze vullingen hebben een witte kleur die dichter bij de kleur van uw gebit ligt dan de amalgaam vullingen, dit zorgt voor een natuurlijk effect. Witte vullingen vallen minder op en daardoor oogt uw gebit natuurlijker.

 

Facings behandeling

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kunnen wij u ook voorzien van facings. Een facing is een schildje van porselein of composiet dat op de tand wordt gemaakt. Zo wordt de vorm of kleur van een tand mooier. Op deze manier kunnen spleetjes tussen de tanden worden opgevuld, afgebroken hoekjes gerepareerd worden en verkleurde tanden witter worden gemaakt. Een facing biedt een uitstekende mogelijkheid om het gebit te verfraaien en verbeteren.

 

Gebitsrenovatie

Staan uw tanden scheef of heeft u een spleetje tussen uw tanden waar u graag van af wilt? Met behulp van vernieuwende tandheelkundige technieken krijgt u dankzij een gebitsrenovatie weer een schitterend volledig gebit. Deze esthetische mondzorg behandeling is vlot, eenvoudig en pijnloos.

 

Interesse in tanden bleken of een gebitsrenovatie?

Heeft u interesse in één van onze esthetische behandelingen? Onze specialisten verzorgen graag uw behandeling. Dankzij onze witte vullingenfacings of een tanden bleek behandeling krijgt u weer een prachtig wit gebit. Neem contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek, dé tandartsenpraktijk in Súdwest-Fryslân.