Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Esthetische mondzorg behandelingen

Voor esthetische tandheelkunde kunt u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek terecht. Wij bieden u de uitkomst wanneer u niet tevreden bent met het gebit. Hoewel esthetische tandheelkunde zich focust op het verbeteren van uw gebit, mond en lach, gaat het niet alleen om het uiterlijk en het mooi maken van uw gebit. Esthetische tandheelkunde draagt ook bij aan verbeteren van uw zelfvertrouwen. In onze praktijk streven wij naar de beste mondzorg behandelingen voor een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat.

 

Tanden bleken

Wilt u uw tanden laten bleken? Dat is mogelijk bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Door alledaagse voedingsmiddelen als koffie, thee en rode wijn kunnen uw tanden verkleuren. Wij kijken met een kritische blik of het bleken van de tanden voor u een uitkomst biedt. Daarbij kijken wij welke kleur bij u past. Met behulp van een professioneel whitening systeem zorgt Kliniek Tandheelkunde Sneek weer voor gezonde, witte tanden. De behandeling maakt gebruik van een halogeenlamp en speciale whitening gel. Door het gebruik van deze materialen is het tandenbleken veilig en effectief. Zijn uw tanden verkleurd en heeft u interesse in een bleekbehandeling voor witte tanden? Maak dan online een afspraak.

 

Witte vullingen

Zijn bij u amalgaam vullingen geplaatst, maar zou u liever mooie witte vullingen hebben die minder opvallen? Wij kunnen uw vullingen vervangen voor witte vullingen, bijvoorbeeld porselein of composiet vullingen. Deze vullingen hebben een witte kleur die dichter bij de kleur van uw gebit ligt dan de donkere amalgaam vullingen waardoor ze minder opvallen.

 

Facings behandeling

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kunnen wij u voorzien van facings behandelingen. Een facing wordt gebruikt bij het verfraaien van het gebit. Zo kunnen spleetjes tussen de tanden worden opgevuld, afgebroken hoekjes gerepareerd worden en verkleurde tanden witter worden gemaakt. Een facing biedt een ideale mogelijkheid om uw gebit te verbeteren.

 

Gebitsrenovatie

Staan uw tanden erg scheef, of heeft u een spleetje tussen uw tanden waar u graag van af wil? Met behulp van de nieuwste technieken krijgt u dankzij een gebitsrenovatie weer een prachtig gebit. Deze esthetische mondzorg behandeling is snel, eenvoudig en pijnloos.

 

Interesse in tanden bleken of een gebitsrenovatie?

Heeft u interesse in een van bovenstaande behandelingen? Wij verzorgen graag uw esthetische mondzorg behandeling. Dankzij onze witte vullingenfacings of een tanden bleek behandeling krijgt u weer een stralend wit gebit. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek, dé tandartsenpraktijk in Súdwest-Fryslân.