Bruggen plaatsen Kliniek Tandheelkunde Sneek
Weer een mooie lach door
het plaatsen van een brug?
Neem contact op

Bruggen als vervanging voor uw eigen tanden

Als u tanden of kiezen mist dan kan het plaatsen van bruggen dé ideale oplossing zijn. Een brug wordt gemaakt ter vervanging van één of meer ontbrekende tanden en/of kiezen. Een brug wordt in de juiste kleur op maat gemaakt zodat het perfect bij uw gebit past. Door het plaatsen van bruggen krijgen uw tanden en kiezen de oorspronkelijke vorm en functie weer terug en krijgt u weer een mooie lach!

 

Bruggen plaatsen

Het plaatsen van bruggen is een duurzame vervangingen voor uw tanden en/of kiezen. Een brug vormt één geheel met de rest van uw gebit. Een brug zit vast aan twee of meerdere pijlers, tanden of kiezen aan weerszijden van de open ruimte van de ontbrekende tand of kies. Een brug bestaat uit twee of meerdere kronen die op de pijlers passen en een brugtussendeel, ook wel ‘dummy’ genoemd. Deze bestaat uit één of meer kunsttanden en/of kiezen die op de plaats van de open ruimte komen. Na plaatsing van een brug kan een tand of kies soms gevoelig zijn.

 

Wanneer kan het plaatsen van een brug nodig zijn?

Het plaatsen van een brug in uw gebit kan nodig zijn om weer beter te kunnen kauwen. Als tanden en kiezen ontbreken, kunnen de tanden of kiezen van de andere kaak in de richting van de open ruimte groeien en kunnen de tanden of kiezen aan weerszijden van de open ruimte naar elkaar toe groeien, waardoor ze scheef gaan staan. Een brug helpt te voorkomen dat tanden en kiezen scheef gaan staan en/of gaan uitgroeien. Het plaatsen van een brug in uw gebit maakt uw gebit weer compleet waardoor u weer durft te gaan lachen en meer zelfvertrouwen zult uitstralen.

 

Heeft u interesse in het plaatsen van een brug?

Ons team is gespecialiseerd in het aanbrengen van bruggen. De materialen zijn zo duurzaam dat een brug minstens tien jaar meegaat. Heeft u interesse in een behandeling en wilt u ook weer een mooie lach als visitekaartje van uw gebit? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek of schrijf u online bij ons in. Wij helpen u graag!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.