Bruggen plaatsen Kliniek Tandheelkunde Sneek
Weer een mooie lach door
het plaatsen van een brug?
Neem contact op

Bruggen als vervanging voor uw eigen tanden

Mist u tanden of kiezen? Dan kan het plaatsen van bruggen de ideale oplossing voor u zijn. Een brug dient als vervanging voor één of meerdere ontbrekende tanden en/of kiezen. Kliniek Tandheelkunde Sneek zorgt ervoor dat een brug in de juiste kleur en op maat wordt gemaakt, zodat deze perfect bij uw gebit past. Door het plaatsen van bruggen krijgen uw tanden en kiezen de oorspronkelijke vorm en functie weer terug en bent u weer voorzien van een mooie lach!

 

Bruggen plaatsen

Het plaatsen van bruggen is een duurzame vervanging voor uw tanden en/of kiezen en vormt één geheel met de rest van uw gebit. Een brug zit vast aan twee of meerdere pijlers, tanden of kiezen aan weerszijden van de open ruimte van de ontbrekende tand of kies. Een brug bestaat uit twee of meerdere kronen die op de pijlers passen en een brugtussendeel, ook wel ‘dummy’ genoemd. Deze bestaat uit één of meer kunsttanden en/of kiezen die op de plaats van de open ruimte komen. Na plaatsing van een brug kan een tand of kies soms gevoelig zijn.

 

Wanneer kan het plaatsen van een brug nodig zijn?

Het plaatsen van een brug in uw gebit kan u helpen om weer beter te kunnen eten en kauwen. Wanneer er tanden en kiezen ontbreken in uw gebit, kunnen de tanden of kiezen van de andere kaak in de richting van de open ruimte groeien. Vervolgens kunnen de tanden of kiezen aan de weerszijden van de open ruimte naar elkaar toe groeien, waardoor ze scheef gaan staan. Een brug helpt te voorkomen dat tanden en kiezen scheef gaan staan en/of gaan uitgroeien. Het plaatsen van een brug maakt uw gebit weer compleet waardoor u weer durft te lachen en u meer zelfvertrouwen zult uitstralen.

 

Heeft u interesse in het plaatsen van een brug?

Het team van Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd in het aanbrengen van bruggen. De materialen zijn zo duurzaam dat een brug minstens tien jaar meegaat. Wilt u weer uw mooie lach terug? Neem dan vandaag nog contact op met ons op of schrijf u  online bij ons in. Wij staan graag voor u klaar!