Bezoek IDS Keulen voor tandheelkundige innovaties

Om de twee jaar is de IDS in Keulen hét event voor de internationale dentale markt. Van 21 tot en met 25 maart 2017 zullen zo’n 2.400 exposanten uit 60 landen de nieuwste producten- en proces technische ontwikkelingen, en trends in de dentale branche presenteren waarin digitalisering een prominente plaats heeft. Op het 5 dagen lang durende evenement worden meer dan 140.000 internationale vakbezoekers verwacht. De IDS vormt het knooppunt van de branche en wordt georganiseerd door de Vereniging ter bevordering van de Dentale Industrie.

Tandarts implantoloog Frank Post en praktijk manager Doris Post hebben de IDS in Keulen bezocht om te bekijken welke innovaties in de Kliniek kunnen worden toegepast. ,,Wij vinden het belangrijk dat wij op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen om onze patiënten de beste tandheelkundige behandelingen te kunnen geven''.

 

Breed productenspectrum en productnieuwtjes
In totaal worden er meer dan 2.400 exposanten uit ruim 60 landen in Keulen verwacht, waaronder Argentinië, Brazilië, China, Groot-Brittannië, Israël, de Republiek Korea, Rusland, Taiwan en de VS. Hiermee is het IDS-evenement goed bezet en biedt het de vakbezoekers een grotere assortimentsbreedte- en dichtheid dan ooit tevoren.

Tijdens het evenement worden uitgebreide live-demo’s en presentaties op de stands gehouden voor extra impulsen voor het leggen van zakelijke contacten en informatie-inwinning. Ook is er een ‘’Speakers corner’’ waar vaklezingen en productpresentaties worden gegeven en de dialoog kan worden aangegaan over actuele ontwikkelingen in de dental branche. 

IDS 2017
Het IDS-evenement  2017 is op 21 maart geopend door de Duitse minister voor gezondheid, Hermann Gröhe.

 

      

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.