Stem op Ben Post voor de NT GSK Bachelorscriptie Award

Het wordt spannend de komende tijd! Onlangs is Ben Post genomineerd voor de NT-GSK Bachelorscriptie Award. In het Nederlands Tandartsenblad van 23 oktober worden de laatste twee artikelen van de scripties gepubliceerd. Naast de vakjury is er ook een publieksprijs. En om de publieksprijs te kunnen winnen, is jouw steun essentieel! Vandaar dat we je willen vragen om op de scriptie van Ben Post te stemmen.

 

Voor meer informatie over de scriptie, kijk: https://www.youtube.com/watch?v=BE1jmv3I8k4

 

zat er Ben Post is student tandheelkunde in Amsterdam. Hij groeide op in Dortmund, Heeg en eigenlijk ook een beetje in Sneek. Hij woonde er niet, maarop het RSG en was er uren op het hockeyveld te vinden. Inmiddels zit hij in het vijfde jaar van zijn studie. Wat studie betreft treedt hij in de voetsporen van zijn vader. Ook die studeerde tandheelkunde en heeft samen met zijn moeder een bloeiende praktijk in Sneek. Ben’s bachelor scriptie, die hij schreef met Pieter van der Moolen, werd met vier andere scripties genomineerd voor de Bachelor scriptie Award 2020. Een gesprek met een gedreven student, die geniet van het stadse leven, maar hoopt over een paar jaar weer neer te strijken in Friesland.

 

De uitreiking van de prijzen!

Op maandag 9 november worden de genomineerden gebeld of ze wel of niet in de prijzen zijn gevallen. En op dinsdag 10 en woensdag 11 november zal de prijsuitreiking coronaproof plaatsvinden.

 

De stemming voor de publieksprijs!

Vanaf 21 oktober 12.00 uur tot en met 8 november kan er gestemd worden voor de publieksprijs. Breng jouw stem uit via:

 

https://knmt.nl/nieuws/breng-je-stem-uit-op-de-nt-gsk-bachelorscriptie-award-2020