Behandelplan Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?

Het behandelplan voor uw gebit

Heeft u behoefte aan een behandeling aan uw gebit? Kliniek Tandheelkunde Sneek maakt naar aanleiding van het eerste kennismakingsgesprek een gebitsanalyse en stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Hierdoor zijn wij in staat om optimaal in te spelen op uw persoonlijke wensen en behoeften.

 

Het behandelplan voor een stralend gebit

Wanneer uw persoonlijke behandelplan is opgesteld zal deze direct met u worden besproken. In het gesprek wordt gekeken naar de tandartsbehandelingen en de begroting voor het gehele traject. Als u akkoord bent met het behandelplan gaan we meteen aan de slag om de behandelingen voor u in te plannen.

 

Lange termijn behandelplan

Kliniek Tandheelkunde Sneek stippelt het behandelplan uit over een langere termijn. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van uw gebit te handhaven. Het persoonlijke behandelplan is gericht op de toekomst zodat u niet alleen met problemen bij de tandarts komt, maar verzekerd bent van een goed gebit voor de langere termijn.

 

Angst voor een behandeling

Vindt u een behandeling onprettig, of sterker nog, heeft u angst voor de tandarts? Angst voor tandartsen is zeer onprettig en hierdoor kan het zelfs zo zijn dat u helemaal niet meer naar de tandarts toegaat voor een periodieke controle om uw gebit gezond te houden. Onze Kliniek is specialist in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Door een goede samenwerking met de patiënt wordt er een behandelplan opgesteld die de angsten voor behandelingen weg zullen nemen. Alle behandelingen worden stapsgewijs met u doorgenomen zodat u weet wat u kunt verwachten en u zich geen zorgen hoeft te maken over de behandelingen die nog gaan komen. Daarnaast is het bij ons in de Kliniek mogelijk om behandelingen onder volledige narcose uit te voeren in samenwerking met het goed opgeleide en ervaren anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland in onze eigen praktijk. Blijft u last houden van angst? Dan kunnen wij ook een psycholoog inschakelen zodat u leert om te gaan met angst voor de tandarts.

 

Behoefte aan een behandelplan?

Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt planmatig aan de verbetering van uw gebit. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek voor een behandelplan. Zo bereiken wij de beste resultaten. Wij helpen u graag met het behoudt van een gezond gebit!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.