Behandelplan Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

Het behandelplan voor uw gebit

Wilt u uw gebit verbeteren door een persoonlijk behandelplan?

Kliniek Tandheelkunde Sneek stelt op basis van een gebitsanalyse, voor u een persoonlijk behandelplan op. Hierdoor kunnen wij u voorzien van de beste mondzorg dat past bij uw gebit. Daarnaast houden wij altijd rekening met uw persoonlijke wensen en behoeften.

 

Het behandelplan voor een stralend gebit 

Het persoonlijke behandelplan wordt samen met u doorgenomen en besproken. We kijken naar de tandartsbehandelingen die plaats gaan vinden en de begroting van het gehele traject. Nadat u akkoord heeft gegeven op het behandelplan gaan we direct aan de slag en gaan we de afgesproken behandelingen samen met u inplannen.

 

Lange termijn behandelplan 

Kliniek Tandheelkunde Sneek spreidt uw persoonlijke behandelplan uit over een langere periode. Door behandelingen over een langere periode te plannen houdt u uw mond gezond en in topconditie. Het persoonlijke behandelplan is gericht op de toekomst zodat u niet alleen met problemen bij de tandarts hoeft te komen, maar ook op langere termijn verzekerd bent van een stralend en gezond gebit. 

 

Angst voor een behandeling 

Bent u bang voor de tandarts? Of voelt u zich niet op uw gemak tijdens een tandartsbezoek? Dat is erg vervelend en kan er zelfs voor zorgen dat u de tandarts niet bezoekt. Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd in het behandelen van angstpatiënten en draagt het keurmerk Lieve Tandarts. Voordat u behandeld wordt nemen wij de behandeling uitgebreid met u door, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren. Hierdoor proberen wij uw angst voor de behandelingen weg te nemen. Daarnaast is het bij ons in de kliniek mogelijk om behandelingen onder volledige narcose uit te voeren in samenwerking met het goed opgeleide anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland. Deze unieke behandeling onder volledige narcose voeren wij in onze eigen praktijk uit. Blijft u ondanks onze hulp erg last houden van uw angst voor de tandarts? Dan kunnen wij u doorverwijzen naar een psycholoog. Deze kan u helpen bij het verminderen van uw angst voor de tandarts met een speciale behandeling, gericht op tandartsangst. 

 

Behoefte aan een behandelplan? 

Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt met een persoonlijk behandelplan om uw gebit te verbeteren en uw glimlach te laten stralen. Neem contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek voor het opstellen van uw persoonlijke behandelplan. Zo bereiken we samen gegarandeerd de beste resultaten voor uw gebit. Wij adviseren en helpen u graag met het behouden en creëren van een gezond gebit!