Behandelplan Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

Het behandelplan voor uw gebit

Wilt u uw gebit verbeteren aan de hand van een persoonlijk behandelplan? Kliniek Tandheelkunde Sneek stelt op basis van eengebitsanalysevoor u een speciaal behandelplan op. Hierdoor zijn wij in staat om u te voorzien van de beste mondzorg dat past bij uw gebit. Daarnaast houden wij altijd rekening met uw persoonlijke wensen en behoeften. 

 

Het behandelplan voor een stralend gebit 

Het persoonlijke behandelplan wordt samen met u doorgenomen en besproken. We kijken naar de tandartsbehandelingen en de begroting voor het gehele traject. Nadat u akkoord heeft gegeven gaan we direct aan de slag en plannen wij de besproken behandelingen voor u in. 

 

Lange termijn behandelplan 

Kliniek Tandheelkunde Sneek stippelt uw persoonlijke behandelplan uit over een langere termijn. Door behandelingen over een langere periode te plannen houdt u uw mond gezond. Het persoonlijke behandelplan is gericht op de toekomst zodat u niet alleen met problemen bij de tandarts hoeft te komen, maar ook op langere termijn verzekerd bent van een gezond gebit. 

 

Angst voor een behandeling 

Heeft u angst voor de tandartsBang voor de tandartsOf vindt u een tandartsbezoek onaangenaam? Dit is heel vervelend en kan er zelfs voor zorgen dat u geen bezoek aan de tandarts brengt. Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd in het behandelen van angstpatiënten en draagt het keurmerk Lieve Tandarts. Voordat u behandeld wordt nemen wij het behandelplan uitgebreid met u door, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren. Hierdoor willen wij de angst voor de behandelingen bij u wegnemen. Daarnaast is het bij ons in de kliniek mogelijk om behandelingen onder volledige narcoseuit te voeren in samenwerking met het goed opgeleide anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland. Deze unieke behandeling onder volledige narcose voeren wij in onze eigen praktijk uit. Blijft u ondanks de hulp last houden van uw angst voor de tandartsDan kunnen wij u doorverwijzen naar een psycholoog die u kan helpen bij het verminderen van uw angst. 

 

Behoefte aan een behandelplan? 

Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt aan de hand van een speciaal behandelplan aan de verbetering van uw gebit. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek voor het opstellen van uw persoonlijke behandelplan. Zo bereiken wij samen gegarandeerd de beste resultaten voor uw gebit. Wij helpen u graag met het behoud van een gezond gebit!