Behandelplan Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?

Het behandelplan voor uw gebit

Heeft u behoefte aan een behandeling aan uw gebit? Om optimaal in te spelen op uw wensen en behoeften, stelt Kliniek Tandheelkunde Sneek op basis van het eerste kennismakingsgesprek en de gebitsanalyse een behandelplan voor u op.

 

Behandelplan

Wanneer het behandelplan is opgesteld wordt deze met u besproken en wordt er gekeken naar de begroting voor het gehele traject. Als u akkoord bent met het behandeltraject gaan we dit traject inplannen.

 

Lange termijn behandelplan

Kliniek Tandheelkunde Sneek stippelt het behandelplan uit over een langere termijn. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van uw gebit te handhaven. Met het behandelplan wordt naar de toekomst gekeken zodat u niet alleen met problemen bij de tandarts komt, maar verzekerd bent van een goed gebit voor de langere termijn.

 

Angst voor een behandeling

Vindt u een behandeling niet prettig, of sterker nog, heeft u angst voor de tandarts? Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft als specialisme het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Angst voor de tandarts is niet prettig en het kan zijn dat u hierdoor niet meer naar de tandarts gaat voor een periodieke controle om uw gebit gezond te houden. Kliniek Tandheelkunde Sneek stelt samen met u een behandelplan op om deze angst weg te nemen. De behandelingen worden stap voor stap met u doorgenomen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de behandeling die komen gaat. Kliniek Tandheelkunde Sneek kan een psycholoog inzetten om goed met de angst om te gaan. Ook is het mogelijk om de behandelingen onder volledige narcose uit te voeren. De behandeling onder volledige narcose wordt in onze eigen praktijk uitgevoerd in samenwerking met een gespecialiseerd anesthesieteam.

 

Behoefte aan een behandelplan?

Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt planmatig aan de verbetering van uw gebit. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek voor een behandelplan. Zo bereiken wij de beste resultaten. Wij helpen u graag met het behoudt van een gezond gebit!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.