Behandelplan Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

Het behandelplan voor uw gebit

Heeft u behoefte aan een behandeling aan uw gebit? Kliniek Tandheelkunde Sneek stelt, naar aanleiding van het eerste kennismakingsgesprek en een gebitsanalyse, voor u een persoonlijk behandelplan op. Hierdoor zijn wij in staat om optimaal in te spelen op uw persoonlijke wensen en behoeften en kunnen wij de beste mondzorg garanderen.

 

Het behandelplan voor een stralend gebit

Uw persoonlijke behandelplan zullen wij samen met u doornemen en bespreken. In het gesprek wordt gekeken naar de tandartsbehandelingen en de begroting voor het gehele traject. Na uw goedkeuring kunnen we direct aan de slag en plannen wij de behandelingen voor u in.

 

Lange termijn behandelplan

Kliniek Tandheelkunde Sneek stippelt uw persoonlijke behandelplan uit over een langere termijn. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van uw gebit handhaven. Het persoonlijke behandelplan is gericht op de toekomst zodat u niet alleen met problemen bij de tandarts komt, maar verzekerd bent van een gezond gebit voor de langere termijn.

 

Angst voor een behandeling

Vindt u een behandeling onprettig? Of nog sterker, heeft u angst voor de tandarts? Angst voor de tandarts is zeer onprettig en kan er zelfs voor zorgen dat u helemaal niet meer naar de tandarts gaat. Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts en draagt het keurmerk Lieve Tandarts. Door een goede samenwerking met de patiënt wordt er een concreet behandelplan opgesteld. Dit behandelplan nemen wij uitgebreid met u door, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren en we de angst voor de behandelingen weg kunnen nemen. Daarnaast is het bij ons in de Kliniek mogelijk om behandelingen onder volledige narcose uit te voeren in samenwerking met het goed opgeleide en ervaren anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland. De behandeling onder volledige narcose voeren wij in onze eigen praktijk uit. Blijft u last houden van angst? Dan kunnen wij ook een psycholoog inschakelen zodat u leert om te gaan met angst voor de tandarts.

 

Behoefte aan een behandelplan?

Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt aan de hand van een persoonlijk behandelplan aan de verbetering van uw gebit. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek voor het opstellen van uw behandelplan. Zo bereiken wij de beste resultaten. Wij helpen u graag met het behoudt van een gezond gebit!