Begin het hockey seizoen goed met een bitje op maat!

De zomer is weer voorbij en ook bij de meeste sportclubs is het nieuwe competitieseizoen weer van start gegaan. Dit is hét moment om te checken of de sportuitrusting nog in orde is, net zoals jouw bitje! Tot 15 oktober 2017 kunnen hockeyende Sneekers van hockeyclub S.M.H.C zich aanmelden voor slechts € 30,00 contant (normaal € 80,00) een bitje op maat te laten maken. 

Binnen onze Kliniek hebben wij geregeld te maken met sportongelukjes als losse of afgebroken voortanden. Vooral bij contactsporten als voetbal, hockey en rugby loopt het gebit extra risico. Het gebruik van een bitje beschermd jouw tanden tegen sportrisico’s. Een bitje is een kunststof hoesje voor de boventanden dat werkt als een schokdemper. Om een ferme klap of stoot goed te kunnen opvangen, moet een bitje wel exact om alle tanden en kiezen passen. Om die reden geven bitjes met een individuele pasvorm aanzienlijk meer bescherming dan standaardbitjes uit de winkel. Bovendien zitten de op maat gemaakte bitjes veel fijner. Wist je trouwens dat de meeste gebitsongelukken bij sporters niet tijdens wedstrijden maar bij de trainingen ontstaan? Een goed passende gebitsbeschermer is tijdens de training dus net zo vanzelfsprekend als sportschoenen in de juiste maat.

 

Alleen al op de Nederlandse hockeyvelden spreken we jaarlijks over 1.800 ongelukken waarbij tandletsel in het spel is. 55% van deze blessures wordt veroorzaakt door een stick, 35% door een bal en 10% door een spelersbotsing. Het is dan ook niet voor niets dat de Koninklijke Nederlands Hockey Bond het dragen van een bitje verplicht heeft gesteld. 

 

Als sponsor van S.M.H.C bieden wij bij elk nieuw competitieseizoen traditiegetrouw hockeybitjes op maat aan voor slechts € 30,00 contant. Tot 15 oktober 2017 kun je je bij Kliniek Tandheelkunde Sneek aanmelden voor jouw bitje op maat. Vergeet niet om de betaling van €30,00 contant te voldoen. 

Meld je hier aan of telefonisch onder 0515 430840. Wij zien jou graag bij Kliniek Tandheelkunde Sneek voor een bitje op maat.


Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.