Bang voor narcose
Wij bieden uitkomst tegen
angst voor de tandarts
Maak een afspraak

Bang voor narcose

Wanneer u bang bent voor de tandarts of een voor een specifieke behandeling is het bij Kliniek Tandheelkunde Sneek mogelijk om de behandeling onder volledige narcose te ondergaan. Op basis van een uitgebreid gesprek maken we een behandelplan met een begroting, inclusief de kosten voor de narcose bij de tandarts. Want het is erg vervelend wanneer u naast bang voor de tandarts, ook nog eens bang bent voor narcose. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek begeleiden we u persoonlijk zodat u zich veilig en begrepen voelt. We plannen extra tijd voor u in en vertellen u rustig wat u kunt verwachten. 

 

Hoogopgeleide anesthesiemedewerkers 

Dat u bang bent voor narcose is begrijpelijk. Het is moeilijk om de controle over uw lichaam te verliezen en u heeft misschien een hoop indianenverhalen gehoord over narcose. Tegenwoordig is narcose gelukkig zeer veilig dankzij zeer geavanceerde bewakingsapparatuur en moderne geneesmiddelen. Daarnaast houden onze hoogopgeleide anesthesiemedewerkers u tijdens de narcose continue in de gaten. Ze controleren tijdens de behandeling uw belangrijkste lichaamsfuncties. 

 

Wij helpen u om niet bang te zijn 

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de eerste kliniek in Noord-Nederland die behandelingen uitvoert onder volledige narcose. Door deze jarenlange ervaring begrijpen we dat u bang kunt zijn en weten we wat we kunnen doen om u op uw gemak te stellen.  

 

  • Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek krijgt u een prikje in uw arm, waarmee u rustig en snel onder narcose wordt gebracht. Heeft u angst voor naalden? Dan kunt u in narcose worden gebracht met behulp van een kapje op uw mond.  
  • De narcose en de behandeling vindt plaats in onze eigen praktijk in Sneek. We creëren een fijne omgeving waar u zich veilig en op uw gemak voelt. 
  • De specialistische narcose tandarts van Kliniek Tandheelkunde Sneek voert de narcose uit, ondersteund door een ervaren anesthesieteam. Zij zullen uw lichaamsfuncties continue in de gaten houden tijdens de behandeling. 
    Tijdens de narcose krijgt u via een infuus een middel toegediend dat ervoor zorgt dat u zich na de narcose niet misselijk voelt en rustig kunt uitslapen op een van onze uitslaapkamers.  

 

Wat kunt u zelf doen? 

Om te zorgen dat u minder bang bent voor de narcose geven wij u een aantal adviezen die ervoor zorgen dat u goed voorbereid bent. Daardoor kan uw angst voor narcose verminderen. 

 

  • Benoem uw angst en bespreek dit met onze ervaren specialisten van Kliniek Tandheelkunde Sneek. We houden graag rekening met uw persoonlijke situatie.  
  • Schrijf uw vragen en onzekerheden op voordat u langskomt. Zo heeft u een geheugensteuntje tijdens het gesprek en worden al uw vragen beantwoord. 
  • Laat onze specialisten weten wanneer u iets niet begrijpt. De anesthesisten nemen graag de tijd om u goed uit te leggen wat er gaat gebeuren en wat u kunt doen om de narcose zo goed mogelijk te laten verlopen. 
  • Zorg ervoor dat u in zo goed mogelijke fysieke gezondheid bent. Uw zult daardoor minder last hebben van de narcose en sneller herstellen. 

 

Persoonlijk advies over narcose 

Wilt u meer weten over narcose en narcose behandelingen bij Kliniek Tandheelkunde Sneek of heeft u behoefte aan een vrijblijvend advies. U kunt contact met ons opnemen. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en onzekerheden weg te nemen.