Bang voor narcose
Wij bieden uitkomst tegen
angst voor de tandarts
Maak een afspraak

Bang voor narcose

Wanneer u bang bent voor de tandarts of voor een specifieke behandeling is het bij Kliniek Tandheelkunde Sneek mogelijk om de behandeling onder volledige narcose te ondergaan. Op basis van een uitgebreid intakegesprek stellen we een persoonlijk behandelplan op. Daarbij stellen we de bijbeehorende begroting, inclusief de kosten voor de behandeling onder narcose vast.

 

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer u naast bang voor de tandarts, ook bang bent voor narcose. Dit is echter erg begrijpelijk en om u hiermee te helpen, begeleiden we u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek persoonlijk zodat u zich veilig en begrepen voelt. Wij vinden het belangrijk dat u zich op gemak voelt bij ons en plannen graag extra tijd voor u in om precies te vertellen wat u kunt verwachten.

 

Hoogopgeleide anesthesiemedewerkers 

Er zijn in Nederland veel mensen bang voor narcose. U heeft misschien een hoop indianenverhalen gehoord over narcose maar deze zijn al heel lang niet meer van toepassing. Tegenwoordig is narcose zeer veilig dankzij zeer geavanceerde bewakingsapparatuur en moderne (genees)middelen. Daarnaast houden onze hoogopgeleide anesthesiemedewerkers u tijdens de narcose continu in de gaten. Ze controleren tijdens de behandeling uw belangrijkste lichaamsfuncties en zorgen ervoor dat u niets kan gebeuren. Onze anesthesiemedewerkers zijn gecertificeerd en helpen u graag bij eventuele vragen die u hebt!

 

Wij helpen u om niet bang te zijn 

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de eerste kliniek in Noord-Nederland die behandelingen uitvoert onder volledige narcose. Door deze jarenlange ervaring begrijpen we dat u bang kunt zijn en weten we wat we kunnen doen om u op uw gemak te stellen.  

 

Voor de behandeling krijgt u een prikje in uw arm, waarmee u rustig en snel onder narcose wordt gebracht. Heeft u angst voor naalden? Dan kunt u in narcose worden gebracht door middel van een kapje op uw mond.  

De  gehele behandeling vindt plaats in onze eigen praktijk in Sneek. We doen altijd een stapje extra om  een fijne omgeving te creëren waarin u zich veilig en op uw gemak voelt. 

 

De specialistische narcose tandarts van Kliniek Tandheelkunde Sneek voert uw narcose uit, ondersteund door een ervaren anesthesieteam. Zij zullen uw lichaamsfuncties continu in de gaten houden tijdens de behandeling. 
Om de ervaring voor u zo aangenaam mogelijk te maken krijgt u  via een infuus een middel toegediend dat ervoor zorgt dat u zich na de narcose niet misselijk voelt en rustig kunt uitslapen op een van onze uitslaapkamers.  

 

Wat kunt u zelf doen? 

We begrijpen dat een behandeling onder narcose voor enige angst kan zorgen. Om uw behandeling onder narcose zo aangenaam mogelijk te maken geven wij u daarom een aantal adviezen. Zo bent u goed voorbereid op de behandeling en weten onze specialisten precies hoe ze u het beste kunnen helpen.  

 

  1. Benoem uw angst en bespreek dit met onze ervaren specialisten
  2. Heeft u vragen of twijfels? Schrijf uw vragen en onzekerheden op voordat u langskomt. Zo worden al uw vragen beantwoord.
  3. Laat onze specialisten weten wanneer u iets niet begrijpt. We nemen graag de tijd om u goed uit te leggen wat er gaat gebeuren.
  4. Zorg ervoor dat u in zo goed mogelijke fysieke gezondheid bent. Op deze manier zult u minder last hebben van de narcose en sneller herstellen. 

 

Persoonlijk advies over narcose 

Wilt u meer weten over narcose en narcose behandelingen bij Kliniek Tandheelkunde Sneek of heeft u behoefte aan een vrijblijvend advies. U kunt altijd contact met ons opnemen. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en onzekerheden weg te nemen.