Angst voor de tandarts | Tandarts Sneek
Wij bieden de uitkomst tegen
angst voor de tandarts
Schrijf u in

Bang voor de tandarts

Bang voor de tandarts? Dat komt vaker voor dan u denkt. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 80% van de Nederlanders wel eens bang is voor een tandartsbehandeling. U kunt ook bang zijn voor de tandarts zonder dat u problemen heeft gehad met uw gebit. . Iedereen wil uiteindelijk een gezond en schoon gebit. Is het al een tijd geleden dat u een bezoek heeft gebracht aan de tandarts? Dan vertellen wij u graag meer over de innovaties van de tandheelkunde in de afgelopen jaren. De behandelingen zijn verbeterd, waardoor deze voor de patiënten minder onprettig worden ervaren. Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt diverse mogelijkheden om uw gebit zonder pijn weer in gezonde conditie te krijgen.

 

Wij helpen u graag met uw angst voor de tandarts. Wanneer u een afspraak maakt in onze kliniek, meld dan dat u gespannen bent voor de controle of behandeling. De kliniek kan hier dan rekening mee houden en extra tijd in plannen voor uw afspraak. Op deze manier kunnen wij rustig vertellen wat u kunt verwachten.Zo hopen we dat u met een beter gevoel plaats neemt in de stoel. Bent u lang niet naar de tandarts geweest, of is er een uitgebreide behandeling nodig? Dan stellen wij graag een persoonlijk behandelplan voor u op. Hierbij bespreken we precies wat er gaat gebeuren, zodat u niet voor verrassingen zal komen te staan.

.

 

Oorzaken angst voor de tandarts

Waarom zijn mensen bang voor de tandarts? Dit kan veel verschillende redenen hebben. Misschien door een nare ervaring bij de tandarts toen u een kind was, of een heftige behandeling toen u al volwassen was. Helaas kunnen wij deze herinneringen niet voor u wegnemen. Wel kunnen wij de behandeling voor u aangenamer maken door uitgebreid uitleg te geven over de behandeling. Dit doe wij door uit te leggen hoe deze behandeling in zijn werk gaat en wat u kunt verwachten. Ook het inplannen van extra tijd is mogelijk. Sommige patiënten die bang zijn voor de tandarts, vinden het prettig om mee te kijken door middel van een spiegel. Samen met u vinden wij graag een prettige behandeling.

 

Behandeling onder volledige narcose

Bij angst die niet kan worden weggenomen door bovenstaande maatregelen, kunt u gebruik maken van een behandeling onder volledige narcose. Hierdoor merkt u niets van de behandeling en ervaart u ook geen pijn Kliniek Tandheelkunde Sneek is de eerste praktijk in Noord-Nederland die deze behandeling aanbiedt. Anesthesie Service Nederland ondersteunt ons tijdens deze behandeling. De tandarts kan zich door de hulp van het anesthesie team volledig richten op uw behandeling.

 

Bang voor de tandarts?

Ben u bang voor de tandarts? Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst. . Door het gebruik van innovatieve technieken kunnen wij veel behandelingen vrijwel pijnloos uitvoeren. Bij ons bent u altijd in goede handen. Wij zorgen voor een ontspannen omgeving waar u zich prettig voelt. Heeft u interesse in één van onze behandelingen? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij staan voor u klaar!