Avondspreekuur

Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt u de mogelijkheid om tijdens het avondspreekuur langs te komen in onze Kliniek. Dit avondspreekuur vindt iedere dinsdagavond tussen 17:30 en 19:30 uur plaats. Wij vinden het belangrijk dat u uw gebit elk half jaar laat controleren. Door alle dagelijkse drukte en stress kan het voorkomen dat u uw gebit vergeet, terwijl een goed onderhouden gebit belangrijk is voor uw lichamelijke gezondheid.

De specialisten van Kliniek Tandheelkunde Sneek

Kliniek Tandheelkunde Sneek beschikt over een groot team van allerlei specialisten. Zo bestaan ons team uit: tandartsen, mondhygiënistenpreventieassistenten, klinisch prothese technici, een tandarts-implantoloog en een praktijkmanager. We stellen uw mondzorg voorop daarom kunt u naast onze tandartsen ook bij onze mondhygiëniste terecht. Zo hebben we alles onder één dak en bent u bij ons voor alle mondzorg op het juiste adres.

 

Aandacht voor preventie

We besteden veel aandacht aan preventie en het mooi schoonhouden van uw gebit, zodat u trots kunt zijn op uw stralende lach. Een periodieke reinigingsbeurt door onze mondhygiënist is een goede, professionele aanvulling op uw mondzorg thuis. Een goed onderhouden gebit straalt zelfvertrouwen uit en is belangrijk voor uw eigen gezondheid. Of het nu gaat om een melktandje of een wortelkanaalbehandeling, u ben altijd verzekerd van de best mogelijke zorg in onze praktijk.

 

Ervaring van een patiënt

"Het avondspreekuur is voor mij écht een uitkomst. Als vertegenwoordiger ben ik overdag op pad door heel Nederland. Hierdoor kan ik moeilijk even tussen mijn werk door naar de tandarts gaan. Ik moest hier dus altijd een vrije dag voor plannen. Een tevreden collega vertelde mij dat hij altijd met volle tevredenheid naar het avondspreekuur van Kliniek Tandheelkunde Sneek gaat en zo doende zit ik nu ook één keer in het halfjaar in de stoel bij Tandarts Frank Post".

 

Afspraak maken voor het avondspreekuur?

Wilt u graag gebruik maken van het avondspreekuur in onze kliniek? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook ’s avonds staan wij voor u klaar!