Avondspreekuur bij Kliniek Tandheelkunde Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840
Neem contact op

Avondspreekuur Kliniek Tandheelkunde Sneek

Als drukbezette man of vrouw is het lastig om een gaatje te vinden in uw overvolle agenda. U bent onmisbaar op uw werk, u sport graag een paar keer per week en probeert zoveel mogelijk tijd door te brengen met uw gezin. Een bezoekje aan de tandarts is dan niet het eerste waar u aan denkt wanneer u wat tijd over heeft. Toch is het erg belangrijk om elk half jaar uw gebit te laten controleren. Bij drukte en stress vragen uw lichaam en gezondheid om extra zorg. Het gebit wordt dan regelmatig vergeten. Een goed onderhouden gebit is echter essentieel voor de lichamelijke gezondheid. Maar een mooi en gezond gebit straalt ook kracht en jeugdigheid uit. Geeft u meer zelfvertrouwen en energie. Onze Kliniek begrijpt dat een tandartsafspraak niet voor iedereen binnen de planning past. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een afspraak te maken op het avondspreekuur. Het avondspreekuur vindt plaats op dinsdagavond tussen 17:30 uur en 19:30 uur en is ideaal voor mensen die het overdag te druk hebben voor een tandarts bezoek.

 

Een ontspannen avondspreekuur bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Onze Kliniek wil graag dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar gebit optimaal te verzorgen. Dat u met een gerust gevoel naar de tandarts gaat, vinden wij heel belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om een ontspannen sfeer te creëren. Allereerst wordt u ontvangen in onze royale en ontspannen wachtruimte, waarna u vervolgens plaatst neemt in de tandartsstoel. Hier leggen wij u stap voor stap uit hoe de behandeling verloopt en wat wij gaan doen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Ziet u op tegen de pijn of ervaart u angst voor een tandartsbehandeling? Dan kunnen wij u ook een verdoving geven. Wanner u extreme angst voor de tandarts ervaart bieden wij ook de mogelijkheid om de behandeling onder volledige narcose uit te voeren.


Patiënten ervaring

"Het avondspreekuur is voor mij écht een uitkomst. Als vertegenwoordiger ben ik overdag op pad door heel Nederland en kan ik moeilijk even tussen mijn werk door naar de tandarts gaan. Ik moest hier dus altijd een vrije dag voor plannen. Een collega vertelde mij dat hij altijd met volle tevredenheid naar het avondspreekuur van Kliniek Tandheelkunde Sneek gaat en zo doende zit ik nu ook één keer in het halfjaar in de stoel bij Tandarts Frank Post".

 

Afspraak maken voor het avondspreekuur?

Wilt u graag gebruik maken van het avondspreekuur? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Ook ’s avonds staan wij voor u klaar!

 

Voor meer informatie download de brochure.