Avondspreekuur bij Kliniek Tandheelkunde Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840
Neem contact op

Avondspreekuur Kliniek Tandheelkunde Sneek

Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt u de mogelijkheid om tijdens het avondspreekuur langs te komen. Dit avondspreekuur vindt iedere dinsdagavond tussen 17.30 en 19.30 uur plaats. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat uw gebit elk half jaar wordt gecontroleerd. Door alle drukte en stress wordt het gebit vaak vergeten. Een goed onderhouden gebit is echter essentieel voor de lichamelijke gezondheid.

 

De specialisten van Kliniek Tandheelkunde Sneek

Kliniek Tandheelkunde Sneek beschikt over een brede waaier van specialisten. Onze specialisten bieden iedereen de mogelijkheid om het gebit optimaal te verzorgen. Daar hoort een halfjaarlijks bezoek aan de tandarts ook bij. Het team bestaat uit betrokken tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, klinisch prothese technici, een tandarts-implantoloog en een praktijkmanager. Omdat wij uw mondzorg vooropstellen kunt u naast onze tandartsen ook bij onze mondhygiëniste terecht. Zo hebben wij alles onder een dak en bent u bij ons voor alle tandheelkunde op het juiste adres.

 

Aandacht voor preventie

Wij besteden veel aandacht aan preventie en het schoonhouden van uw gebit. Dit vinden wij belangrijk. Een periodieke reinigingsbeurt door een van onze mondhygiënisten is een professionele aanvulling op uw mondzorg thuis. Een goed onderhouden gebit straalt zelfvertrouwen uit en is essentieel voor de algemene gezondheid. Of het nu gaat om een melktandje of een wortelkanaalbehandeling, u wilt altijd verzekerd zijn van de beste zorg.

 

Patiënten ervaring

"Het avondspreekuur is voor mij écht een uitkomst. Als vertegenwoordiger ben ik overdag op pad door heel Nederland en kan ik moeilijk even tussen mijn werk door naar de tandarts gaan. Ik moest hier dus altijd een vrije dag voor plannen. Een collega vertelde mij dat hij altijd met volle tevredenheid naar het avondspreekuur van Kliniek Tandheelkunde Sneek gaat en zo doende zit ik nu ook één keer in het halfjaar in de stoel bij Tandarts Frank Post".

 

Afspraak maken voor het avondspreekuur?

Wilt u graag gebruik maken van het avondspreekuur? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Ook ’s avonds staan wij voor u klaar!

 

Voor meer informatie download de brochure.