Avondspreekuur bij Kliniek Tandheelkunde Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840
Neem contact op

Avondspreekuur Kliniek Tandheelkunde Sneek

Als drukbezette man of vrouw is het lastig om een gaatje te vinden in uw overvolle agenda. U bent onmisbaar op uw werk, u sport graag een paar keer per week en probeert zoveel mogelijk tijd door te brengen met uw gezin. Een bezoekje aan de tandarts is dan lastig in te plannen. En toch is het zinvol om elk half jaar uw gebit te laten controleren. Als u het druk heeft dan vraagt uw lichaam en gezondheid om extra zorg. Het gebit wordt hierbij nog wel eens vergeten. Een goed onderhouden gebit is echter essentieel voor de lichamelijke gezondheid. Maar dat niet alleen, een mooi gebit straalt ook kracht en jeugdigheid uit en geeft u zelfvertrouwen en energie. Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt de mogelijkheid om een afspraak te maken op het avondspreekuur. Het avondspreekuur vindt plaats op dinsdagavond en is ideaal voor ondernemers of mensen die het overdag te druk hebben voor een tandarts bezoek.

 

Avondspreekuur bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Kliniek Tandheelkunde Sneek wil graag dat iedereen de mogelijkheid heeft om op het avondspreekuur te komen. Als u niet uw halfjaarlijkse controle bij de tandarts wilt mislopen, dan biedt Kliniek Tandheelkunde Sneek de mogelijkheid om op dinsdagavond tussen 17:30 uur en 19:30 uur een afspraak te maken op het avondspreekuur. Dat u met een gerust gevoel naar de tandarts gaat, vinden wij heel belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om een ontspannen sfeer te creëren. U wordt ontvangen in onze royale wachtruimte. Als u eenmaal in onze stoel zit, dan leggen wij u stap voor stap uit hoe de behandeling verloopt. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Ziet u op tegen de pijn dan kunnen wij u een verdoving geven. Als u echt angst ervaart of meerdere behandelingen in één keer wilt laten uitvoeren, dan behoort een behandeling onder volledige narcose ook tot de mogelijkheden.

Patiënten ervaring

"Het avondspreekuur is voor mij écht een uitkomst. Als vertegenwoordiger ben ik overdag op pad door heel Nederland en kan ik moeilijk even tussen mijn werk door naar de tandarts gaan. Ik moest hier dus altijd een vrije dag voor plannen. Een collega vertelde mij dat hij altijd met volle tevredenheid naar het avondspreekuur van Kliniek Tandheelkunde Sneek gaat en zo doende zit ik nu ook één keer in het halfjaar in de stoel bij Tandarts Frank Post".

 

Afspraak maken voor het avondspreekuur?

Heeft u interesse voor een afspraak op het avondspreekuur? Neem dan contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Ook ’s avonds staan wij voor u klaar!

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.