Angst voor de tandarts | Tandarts Sneek
Wij bieden de uitkomst tegen
angst voor de tandarts
Schrijf u in

Angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts komt bij veel mensen voor, en het is dan ook niets om u voor te schamen. Bijna de helft van alle volwassenen geeft aan dat ze niet met een lekker gevoel naar de tandarts gaan en soms zelfs zenuwachtig zijn. Periodieke controles en tandartsbezoeken worden bij angst voor de tandarts zo lang mogelijk uitgesteld. Ook gebitsklachten blijven hierdoor vaak onbehandeld. Hoe langer men wacht met een tandartsbezoek, hoe hoger de drempel wordt. Dit leidt vaak tot verwaarlozing van het gebit. Angst voor de tandarts kan uiteindelijk leiden tot problemen met uw tanden, kiezen of tandvlees. De pijn wordt erger en uw angst groter. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek geven we extra aandacht aan patiënten met angst voor de tandarts.

Ontspannen ambiance

We verzorgen een fijn bezoek in onze Kliniek voor professionele tandzorg dankzij een prettige, ontspannen ambiance. Onze wachtkamer is zeer comfortabel. Ook beschikt Kliniek Tandheelkunde Sneek over een speciale ruimte waarin u zich in een ontspannen omgeving kunt voorbereiden op een behandeling. Bij ons in de Kliniek wordt u op een professionele wijze gerustgesteld en begeleid. U zult precies weten wat u te wachten staan. Deze kleine factoren zullen bijdragen om uw angst voor de tandarts te helpen verminderen.Behandeling onder volledige narcose

Als u, ondanks alle extra aandacht, nog steeds angst heeft voor de tandarts, dan kunnen wij een behandeling uitvoeren onder volledige narcose. Als eerste Kliniek in Nood Nederland voeren wij de behandeling onder volledige narcose uit in samenwerking met een anesthesieteam. Tijdens de behandeling houdt dit team uw gezondheid nauwkeurig in de gaten. Op deze wijze kan de tandarts zich volledig richten op u en de behandeling. Tijdens de behandeling bent u onder narcose en merkt u niets van de tandartsbehandeling en voelt u ook geen pijn. Als de behandeling klaar is kunt u rustig wakker worden voordat u naar huis gaat.

Patiënten ervaring

“Ik wil graag mijn ervaring delen over de behandeling met narcose die ik had bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Ik heb al heel lang enorme angst, maar gelukkig nooit problemen gehad met mijn gebit. Toch had ik onlangs een gaatje en moesten een aantal oude vullingen gerepareerd worden. Wat een ellende en wat een paniek. Ik wist dat Kliniek Tandheelkunde Sneek ook onder volledige narcose behandelingen uitvoert. Tandarts Implantoloog Frank Post heeft alles heel goed uitgelegd en alle tijd voor me genomen. Nadat ik mezelf had overwonnen heb ik de afspraak gemaakt en op de dag van de behandeling werd ik heel plezierig opgevangen. Na uitgebreide uitleg is de narcose toegediend en viel ik in slaap. Bij het wakker worden bij de anesthesioloog heeft Frank Post uitgelegd hoe het was gegaan en toen heeft mijn partner mij naar huis gebracht. Een dag later belde de tandarts nog hoe het was gegaan. Ik vind het belangrijk dat mijn gebit gezond blijft en als je dus net als ik angst hebt voor de tandarts, ga dan naar Kliniek Tandheelkunde Sneek. Dan weet je zeker dat je er niets van merkt en je gebit gezond blijft!”

Angst voor de tandarts?

Angst voor de tandarts is niet ongewoon maar kan wel leiden tot vele verschillende klachten welke erg vervelend kunnen zijn. Neem contact met ons op en maak gerust een afspraak als u meer informatie wilt over onze werkwijze met angst. Wij zorgen voor de geschikte behandeling.

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.