Facings Kliniek Tandheelkunde Sneek
maak een afspraak
0515 430 840
Schrijf u in

Andere tandarts

Bent u niet tevreden over uw huidige tandarts, gaat uw tandarts de praktijk verlaten of gaat u verhuizen? Zoekt u een goede tandarts, implantoloog of mondhygiënist voor uzelf of uw kinderen in Noord Nederland of in de regio Sneek? Kies dan voor een andere tandarts en schrijf u in bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. In Nederland bent u vrij om zelf te kiezen voor een andere tandarts. Niet iedere tandarts heeft acceptatieplicht. Dit kan doordat er geen ruimte meer is voor nieuwe patiënten bijvoorbeeld. Nieuwe patiënten zijn bij Kliniek Tandheelkunde Sneek van harte welkom.

Nadat u zich heeft ingeschreven bij de nieuwe tandarts moet u niet vergeten om u uit te schrijven bij uw ‘oude’ tandarts. Dit kan mondeling, schriftelijk of telefonisch. Meldt bij het uitschrijven het volgende:

  • De reden van de overstap
  • De datum van overstappen
  • De naam en het adres van uw nieuwe tandarts, zodat uw dossiers overgedragen kunnen worden. Het overdragen van de dossiers kan persoonlijk, per post of digitaal.

Overstappen naar een andere tandarts

Inschrijven bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kan eenvoudig online door het invullen van het inschrijf formulier. Nadat we van uw ‘oude’ tandarts uw behandeling historie en recente foto’s hebben ontvangen nemen wij contact met u op voor een intake. Zo kunnen wij rekening houden met uw medische situatie en voorgeschiedenis. Tijdens de intake nemen we de tijd om kennis met elkaar te maken en uw mondsituatie te onderzoeken. Indien nodig bespreken we een persoonlijk behandelplan. Daarnaast is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Vergeet tijdens uw intake niet om uw identiteitsbewijs en verzekeringspas mee te nemen zodat de inschrijving afgerond kan worden. U verzekering verhuist automatisch met u mee. Zelf hoeft u niet bij uw zorgverzekeraar aan te geven dat u een nieuwe tandarts heeft.

Kies Kliniek Tandheelkunde Sneek

We zijn dé tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. U kunt in onze moderne gezinspraktijk terecht voor alle behandelingen zoals volledige reiniging door de mondhygiëniste, voor het vullen van gaatjes, maar ook voor het bleken van uw tanden. Naast de reguliere mondzorg kunt u ook voor specialistische behandelingen bij ons terecht.

Wij zijn de specialist op het gebied van:


Schrijf u nu online bij ons in! Ons team zet graag onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze voor u in.