3 Redenen om deel te nemen aan de Dag van de Praktijkmanager

Op donderdag 11 mei vindt in Amersfoort al weer de tiende editie van de Dag van de Praktijkmanager plaats. Deze jubileumeditie belooft extra feestelijk te worden. Zelf ben ik als praktijkmanager al jaren van de partij, om meerdere redenen.


 
Het is leuk en inspirerend

Het is in de eerste plaats heel leuk om deel te nemen aan de Dag van de Praktijkmanager. Je ontmoet collega’s uit het hele land en die kans krijg je niet elke dag. Je kunt aanschuiven bij diverse thematafels waar je ruimte krijgt om met elkaar te sparren en zaken kunt bespreken die ook in jouw praktijk spelen. Elke regio zo heeft zijn eigen bijzonderheden, dit maakt het heel inspirerend.

 

Het is leerzaam

Er komen veel interessante sprekers. Je kunt deelnemen aan workshops en trainingen over de meest uiteenlopende zaken die met ons vakgebied te maken hebben. Over efficiënt werken met LEAN-methodiek, over teamwork en het voeren van goede functioneringsgesprekken. Maar ook over de aanzegplicht, opvolging van tijdelijke arbeidsovereenkomsten en het vernieuwde ontslagrecht.

 

Professionaliteit

Naast dit alles vind ik het persoonlijk heel belangrijk dat we als praktijkmanagers werken aan onze professionaliteit, dat we kennis delen en ervaringen uitwisselen. De Dag van de Praktijkmanager is daarvoor een mooie gelegenheid. 

Bekijk meer over de Dag van de Parktijkmanager.

 

Doris Post

Praktijkmanager Kliniek Tandheelkunde Sneek

Lees de blogs van Doris Postop: Medisch Ondernemen

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.